Închinarea autentică. Calea spre o mai mare unire cu Dumnezeu - A.W. Tozer

A.W. Tozer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3139
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3139

CE ÎNSEAMNĂ SĂ TE ÎNCHINI CU ADEVĂRAT DOMNULUI?

În relația noastră cu Dumnezeu, închinarea ocupă un loc central. Închinarea însă este mai mult decât cântatul în biserică duminica dimineața și participarea la serviciul divin. Dumnezeu Însuși ne arată în Biblie exemple de închinare adevărată.
Înțelegând importanța și puterea închinării la Dumnezeu, A.W. Tozer a predicat pe această temă în mod constant de-a lungul vieții sale. Aici, pentru prima dată sub formă tipărită, sunt gândurile sale despre ceea ce înseamnă cu adevărat să-L lauzi și să-L onorezi pe Dumnezeu pentru ceea ce este El. Aprofundând Scriptura, Tozer ne arată cum înțelegerea caracterului lui Dumnezeu afectează în mod direct închinarea noastră înaintea Lui, dând o nouă profunzime atât închinării ca atare cât și relației noastre cu Dumnezeu.
Închinarea pe care o începem aici pe pământ trebuie să-și aibă rădăcinile în cer – pentru că felul în care ne închinăm astăzi ne pregătește pentru închinarea pe care o vom aduce Dumnezeului Atotputernic o veșnicie întreagă.

A. W. TOZER (1897–1963) a fost un teolog, pastor și scriitor autodidact ale cărui cuvinte puternice continuă să captiveze intelectul și să trezească sufletul credinciosului din ziua de azi. Este autorul a peste patruzeci de cărți. În căutarea lui Dumnezeu și Cunoașterea Celui Preasfânt sunt considerate lucrări devoționale clasice.

Numar pagini:
148
Format:
14,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Kerigma
ISBN:
978-630-6521-18-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Închinarea autentică. Calea spre o mai mare unire cu Dumnezeu - A.W. Tozer

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: