null
25,00lei
Distribuie

Intelepciunea lui Dumnezeu - A. W. Tozer

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

25,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
145
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Kerigma
ISBN:
978-606-8626-43-7

Descriere

Bucura-te din plin de viata, alegand intelepciunea lui Dumnezeu!

 

Am fost creati de Dumnezeu si pentru Dumnezeu; prin urmare, singura cale de a gasi adevarata bucurie, pace si multumire este aceea de a primi cu bratele deschise intelepciunea lui Dumnezeu. La urma urmei, intelepciunea nu este un simplu concept filosofic, ci un instrument cat de poate de practic pentru a trai viata la intregul ei potential. Cum spune si Tozer: "Intelepciunea are picioare si o gasim umbland pretutindeni: la gradinita, in bucatarie, pe strada, in fabrica, acasa."

Materialul din aceasta carte a fost atent selectat din cele mai bune predici tinute de A.W. Tozer pe tema intelepciunii si nu a fost disponibil sub forma tiparita pana in prezent. Capitolele care o alcatuiesc se concentreaza asupra unor teme precum: invingerea ispitei, mana lui Dumnezeu pe care ar trebui s-o observam si s-o pretuim datorita prezentei ei in toate lucrurile, nehotarate versus devotament deplin fata de Dumnezeu. Intelepciunea nu poate fi redusa la o lista cu instructiuni - e parte a caracterului lui Dumnezeu, inseparabila de dragostea si harul Lui. Cand ne deschidem spre aceasta intelepciune, ne apropiem mai mult de El.

Intelepciunea lui Dumnezeu iti va schimba deciziile, gandurile, relatiile cu cei din jur, indreptandu-te spre ceea ce doreste Dumnezeu sa fii.

 

A. W. Tozer (1897-1963) a fost teolog autodedicat, pastor si autor al unor scrieri care continua sa incite intelectul si sa entuziasmeze sufletul credinciosului de azi. Este autorul a peste patruzeci de carti, dintre care cele mai cunoscute sunt In cautarea lui Dumnezeu si Cunoasterea Celui Preasfant, considerate lucruri clasice cu caracter devotional.

Cumpărate frecvent împreună:

Intelepciunea lui Dumnezeu - A. W. Tozer
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi