Intelepciunea Lui Dumnezeu - A.W. Tozer

A.W. Tozer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10725
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
29,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10725

Bucura-te din plin de viata, alegand intelepciunea lui Dumnezeu!

 

Am fost creati de Dumnezeu si pentru Dumnezeu; prin urmare, singura cale de a gasi adevarata bucurie, pace si multumire este aceea de a primi cu bratele deschise intelepciunea lui Dumnezeu. La urma urmei, intelepciunea nu este un simplu concept filosofic, ci un instrument cat de poate de practic pentru a trai viata la intregul ei potential. Cum spune si Tozer: "Intelepciunea are picioare si o gasim umbland pretutindeni: la gradinita, in bucatarie, pe strada, in fabrica, acasa."

Materialul din aceasta carte a fost atent selectat din cele mai bune predici tinute de A.W. Tozer pe tema intelepciunii si nu a fost disponibil sub forma tiparita pana in prezent. Capitolele care o alcatuiesc se concentreaza asupra unor teme precum: invingerea ispitei, mana lui Dumnezeu pe care ar trebui s-o observam si s-o pretuim datorita prezentei ei in toate lucrurile, nehotarate versus devotament deplin fata de Dumnezeu. Intelepciunea nu poate fi redusa la o lista cu instructiuni - e parte a caracterului lui Dumnezeu, inseparabila de dragostea si harul Lui. Cand ne deschidem spre aceasta intelepciune, ne apropiem mai mult de El.

Intelepciunea lui Dumnezeu iti va schimba deciziile, gandurile, relatiile cu cei din jur, indreptandu-te spre ceea ce doreste Dumnezeu sa fii.

 

A. W. Tozer (1897-1963) a fost teolog autodedicat, pastor si autor al unor scrieri care continua sa incite intelectul si sa entuziasmeze sufletul credinciosului de azi. Este autorul a peste patruzeci de carti, dintre care cele mai cunoscute sunt In cautarea lui Dumnezeu si Cunoasterea Celui Preasfant, considerate lucruri clasice cu caracter devotional.

Numar pagini:
145
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Kerigma
ISBN:
978-606-8626-43-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Intelepciunea Lui Dumnezeu - A.W. Tozer

29,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: