Indrumarul Predicatorului - Daniel Muresan

Daniel Muresan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2022
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2022

Chiar daca lucrarea de fata este destinata in primul rand predicatorului, ascultatorul sa o citeasca si el, cu Scriptura in fata, si sa inteleaga care este profilul spiritual al predicatorului chemat si uns de Domnul cu Duhul Sau cel Sfant. Ascultatorul sa se roage apoi fierbinte pentru predicatorii care nu se incadreaza in acest profil, ca Domnul sa-i treaca prin minunea metamorfozei spirituale in urma careia ei sa se intoarca la predicarea apostolica si sa calce pe urmele lui Hristos – Printul predicatorilor!

Predicatorul al carui duh a fost trezit de Dumnezeu, isi primeste mesajele de la Duhul Domnului si le vesteste sub ungerea Duhului. El nu incearca sa copieze pe nimeni, ci in umilinta inimii lui, el pastreaza fagasul calauzirii pe care a primit-o din partea Duhului si cauta sa ramana simplu, smerit si original in acelasi timp, slujind dupa chemarea pe care Domnul i-a facut-o.

Predicatorul are de ales intre a cauta faima, celebritatea, renumele, admiratia din partea oamenilor si altele de acest gen, pe de o parte, si a cauta ungerea Duhului pe de alta parte. Daca in inima lui, el le va alege si le va cauta pe cele dintai, atunci Domnul nu ii va face parte de cea de-a doua.

Adevaratul predicator nu doar ca proclama crucea lui Hristos, chiar daca aceasta pare o nebunie pentru lume, ci el isi poarta propria cruce dupa cum reiese din viata apostolului Pavel, chiar daca asta pare o nebunie si mai mare.
Daniel Muresan locuieste in Brasov, slujeste ca pastor si, impreuna cu sotia lui, este binecuvantat de Domnul cu sase copii si sase nepoti. Cu ajutorul Domnului, a mai publicat: Inima si mainile pastorului (2013), Orfanii lui Dumnezeu (2015), Vindecarile divine (2016), Duhule vino! (2018), Profilul robului lui Hristos: mijlocitor si profet (2019), Suferinta impreuna cu Evanghelia (2020), Isus - Invingatorul demonilor (2020), Vorbirea in limbi noi (2020), Profilul robului lui Hristos: pastor si reformator (2021), Mana in pustiu (2021), Miere din stanca (2021), Lumina pe carare (2022), Sapte stari spirituale, ilustrate in Bisericile Apocalipsei (2022), Indrumarul prorocului (2022), Prin credinta – un cuvant de incurajare pentru cei de care lumea nu e vrednica (2022).

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Indrumarul Predicatorului - Daniel Muresan

35,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: