12,50lei
Distribuie

Intamplari cu Miriam

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

12,50lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
114
Format:
14 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
ICAM
ISBN:
978-606-648-141-0

Descriere

Nu cu mult timp in urma, insa foarte departe, traia o tanara evlavioasa, pe nume Miriam, care Il iubea pe Domnul. Locuia in Bolivia, aproapede orasul Santa Rosa del Sara. Miriam locuia singura, intr-o casa mica, aproape de locuint unuia dintre pastori. Avea vaci, gaini si un cal pe care-l chema Angel. Era o tanara harnica.

Insa viata lui Miriam nu se invartea om jurul lucrurilor pe care le avea, ci ea Il iubea pe Domnul Isus, ii ajuta pe cei din jur si cauta intotdeauna voia lui Dumnezeu. Cand a fost inselata, cand rochia preferata i s-a stricat sau cand a dorit mantuirea sufletul femeii-paianjen - in fiecare situatie, Miriam a cautat voia lui Dumnezeu, iar El, de fiecare data, a invatat-o ceva nou.

Desi Miriam nu este o persoana reala, ea il reprezinta pe crestinii care se roaga, citesc Scriptura si cer sfatul altor oameni evlaviosi pentru a face voia lui Dumnezeu. Poate ca niciodata nu ai intalnit o persoana ca Miriam, insa nu exista niciun motiv pentru care numarul celor asemenea lui Miriam nu poate creste.

Aceasta carte scrisa cu maiestrie atinge inima cititorului si va fi o sursa de inspiratie atat pentru tineri, cat si pentru varstnici.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi