Intrebari Pentru Cercetare - 1&2 Corinteni - V. Iuga

Viorel Iuga

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10631
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
6,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10631

"Indiferent de generatia in care au trait si de nivelul la care au trait, oamenii au ridicat intrebari. Unii au ridicat intrebari despre Dumnezeu. Altii au ridicat intrebari despre semeni. Ei au fost curiosi sa stie de ce unii sunt binecuvantati, iar altii sunt pedepsiti.

 De ce unii au tot ce le trebuie, nu experimenteaza nicio suferinta, iar altii sunt saraci si bolnavi. Nu de putine ori, semenii si-au ridicat intrebari despre viata, rostul vietii, vesnicie etc. Au fost, sunt si se vor ridica intrebari despre salvare si calea prin care putem dobandi iertarea divina.

 Evident, citirea Scripturilor m-a facut sa imi ridic multe intrebari vizavi de gandirea, conduita, marturisirea, valorile si planurile mele. Materialul prezent nu are in sine nimic sofisticat. Am citit textul biblic dintr-o carte si, parcurgandu-l am fost atent la intrebarile pe care trebuie sa mi le ridic. Pe parcursul citirii, am fost surprins sa vad cate aspecte practice mi-au scapat si la cate a trebuit sa ma gandesc serios ce raspuns sincer pot oferi.

 Ma rog ca, in timp ce lecturati Scripturile, sa aveti mintea alerta, lasandu-L pe Duhul Sfant sa va cerceteze prin intrebarile potrivite pentru conjunctura in care sunteti. Daca Domnul va va folosi pentru cercetare si parte din intrebarile ridicate de mine, slava Lui! Daca Duhul Sfant va va cerceta cu alte intrebari, este si mai bine!" Viorel Iuga

Numar pagini:
36
Format:
14,5 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Metanoia
ISBN:
978-606-916-031-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Intrebari Pentru Cercetare - 1&2 Corinteni - V. Iuga

6,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: