Invataturi Din 1Petru

Angus Macleay

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10864
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10864

Exista comentarii si carti despre predicare  - dar foarte putine sunt cartile scrise in mod special pentru predicatori si pentru invatatorii de la scolile biblice care doresc sa se ocupe de explicarea si predicarea unor teme teologice sau a unor serii de mesaje dintr-o anumita carte a Bibliei.

Cartile publicate in aceasta colectie ofera invatatorului biblic unelte folositoare pentru a intelege contextul cartilor biblice, temele doctrinare, metoda de interpretare, punctele cheie ale invataturii si modul eficient de comunicare a mesajului catre ascultator.

Chiar daca acest volum este special conceput pentru predicatori, el a fost scris cu scopul de a fi folosit de liderii de grup, liderii de tineret si de alti invatatori ai Bibliei.

Sectiunea intai cuprinde notiuni elementare de "navigare prin carte". Sectiunea a doua te va ajuta sa lucrezi sistematic la elaborarea unei serii de predici si studii biblice. Pentru fiecare pasaj sunt incluse schite de predici si studii biblice.

Mesajul cartii 1 Petru este vital pentru viata crestina a oricarei generatii, cu atat mai mult a noastra, aratandu-ne cum sa traim ca popor al lui Dumnezeu intr-o lume fara Dumnezeu.

Numar pagini:
265
Format:
12.9 x 20.1 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Faclia
ISBN:
978-973-8448-78-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Invataturi Din 1Petru

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: