Irezistibil In Ochii Lui Dumnezeu

Steve Gallagher

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I422
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I422

Cartea aceasta constituie o harta care ne arata drumul anevoios, dar plin de satisfactii pe care putem pasi pentru a iesi din groapa mandriei si a ajunge pe pasuinile verzi ale smereniei. Inainte sa ne apropiem de taramul binecuvantat al umilintei, trebuie sa ne facem mai intai curajul de a ne cerceta viata, aratandu-ne dornici sa dam in vileag orice forma a mandriei sis a o indepartam, pentru a sta asa cum se cuvine inaintea unui Dumnezeu sfant.

STEVE GALLAGHER este un consilier crestin evanghelic. A absolvit Facultatea de Arte la Sacramento City College si apoi a dobandit titlul de  Master in slujirea pastoral la Master’s International School of Divinity.
A scris 14 carti, printre care bestsellerul La altarul idolatriei sexuale, Intoxicat de Babilon, Fermi in fata Marii Apostazii si Durata vietii noastre in lumina vesniciei.
De multi ani Steve si Kathy slujesc intre persoanele inrobite de pacatele sexuale si au fost martori la modul inc are Dumnezeu a schimbat multe vieti in mod minunat. “Dumnezeu m-a chemat sa slujesc barbatilor care se confrunta cu pacate sexuale, spune Steve, dar povara din inima mea este sac hem Biserica sa se intoarca la trairea in sfintenie.” In 2008, Steve si Kathy s-au retras din conducerea organizatiei Pure Life Ministries si si-au dedicat restul vietii acestei noi chemari.

Numar pagini:
143
Format:
14.4 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-8218-44-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Irezistibil In Ochii Lui Dumnezeu

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: