Tezaurul Promisiunilor Lui Dumnezeu

C. H. Spurgeon

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: T22
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
16,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: T22
"O promisiune a lui Dumnezeu poate fi comparata intr-un mod foarte instructiv cu un cec pe care il poti incasa cand doresti. Ea este data celui credincios cu scopul de a-i oferi ceva bun. Ea nu trebuie sa fie doar citita in tihna si apoi sa nu mai ai nimic de-a face cu ea. Nu, promisiunea trebuie luata ca o realitate, exact asa cum face un om cu un cec... Dumnezeu n-a facut nici o promisiune pe care sa nu Si-o tina si n-a incurajat nici o speranta pe care sa n-o implineasca.

Ca sa-i ajut pe fratii mei sa creada lucrul acesta, am pregatit aceste meditatii... Am inceput aceste meditatii zilnice cand treceam prin vadul vijelios al controverselor. De acolo am fost aruncat in ape adanci, care m-ar fi inghitit, daca n-ar fi fost mana lui Dumnezeu care sa ma sustina. Am indurat necazul care mi-a venit din mai multe parti...

Apele au navalit in continuu, val dupa val. Nu mentionez aceasta spre a starni mila, ci pur si simplu ca sa-l fac pe cititor sa-si dea seama ca nu sunt un marinar de apa dulce. Am traversat de multe ori acele oceane care nu sunt Pacifice. Cunosc rostogolirea valurilor si viteza vanturilor. Niciodata promisiunile lui Iehova nu mi-au fost atat de pretioase ca in aceasta ora... Aceste meditatii zilnice au la baza o gama foarte variata de subiecte si sunt dintre cele mai folositoare, deoarece trateaza doctrina, experienta, practica, etc. Este doar o gustare a promisiunii, si aceasta nu trebuie sa impiedice mesele copioase, ba mai degraba sa starneasca gustul dupa ele."
Din prefata autorului.
Numar pagini:
195
Format:
14.5 x 20.2 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Agape
ISBN:
973-694-004-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Tezaurul Promisiunilor Lui Dumnezeu

16,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: