45,00lei
Distribuie

Istoria gandirii crestine

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

45,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
355
Format:
14.7 x 22.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-23-0

Descriere

Cartea este formata din sase sectiuni, fiecare avand ca obiect una dintre marile epoci ale crestinismului.
Principala linie narativa a cartii se ocupa de teologi – de vietile si gandirea lor – precum si de principalele miscari din sanul gandirii crestine, aproximativ in ordine cronologica. Rubricile care insotesc textul principal contin informatii aditionale cu privire la evenimente, locuri si miscari care nu se incadreaza complet in naratiunea principala, dar sunt relevante.

"O societate care nu isi cunoaste istoria e ca omul fara amintiri".
Jonathan Hill

In aceasta introducere expresiva si accesibila, Jonathan Hill ne ofera o intelegere bogata asupra istoriei gandirii crestine si a personalitatilor distincte care au plasmuit-o si au modelat-o.

Evenimente semnificative, concilii, miscari si termeni de specialitate sunt prezentati si explicati, plasand distributia personajelor in contextul lor si elucidand pozitia acestora in dezvoltarea ideilor si idealurilor crestine. Fara a oferi un continut pur descriptiv, Hill ofera evaluari pertinente care evidentiaza forta si slabiciunea contributiilor pe care subiectele alese le au pentru gandirea crestina si indeamna cititorii sa reflecteze asupra unor chestiuni semnificative pentru ei insisi.

Alți Clienți au mai vizualizat şi