48,00lei
Distribuie

Joc - Cand a venit Isus

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

48,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Format, Tip ambalaj,

Specificaţii

Format:
20.5 x 20.5 cm
Tip ambalaj:
Cutie carton

Descriere

Cand a venit Isus cuprinde doua jocuri pentru copii si parinti, prin intermediul carora se vor compune din piese de puzzle patru tablouri reprezentand momente din istoria Nasterii Domnului. De asemenea, prin intrebari si raspunsuri, se va invata ceea ce relateaza Biblia despre aceasta parte a istoriei salvarii omenirii.

Recomandat copiilor peste 10 ani, adolescentilor, tinerilor si familiilor.

 

JOC 1 - Cand a venit Isus

Poate fi jucat de 2-4 jucatori, fiecare dintre acestia primind cele 24 piese care alcatuiesc un tablou. Jucatorii aranjeaza piesele in patru gramezi in fata lor, cu partea pe care este pictura in jos. Cartonasele cu intrebari se pun in patru gramezi, cu fata in jos. Tot pe masa se pun, dar cu fata in sus si modelele celor patru picturi.

Jucatorul caare incepe cere celui din dreapta sa sa ii puna o intrebare, specificand numarul de puncte. Jucatorul din dreapta ia cartonasul solicitat si citeste intrebarea clar si tare. Daca raspunsul este corect atunci jucatorul care a solicitat intrebarea ia din gramada de piese de puzzle din fata lui atatea piese cate puncte a avut intrebarea. Apoi urmatorul jucator solicita o intrebare celui din dreapta sa si asa mai departe. In timpul in care ceilalti jucatori raspund la intrebari, fiecare jucator poate sa isi aranjeze piesele de puzzle. Castiga jucatorul care completeaza primul tabloul sau.

Jocul poate fi jucat si permitand jucatorilor sa isi consulte Biblia, dar in acest caz se stabileste un timp de raspuns (de ex. 15 sec.). Daca se doreste cresterea dificultatii jocului, atunci se poate juca fara a avea la dispozitie modelele pentru puzzle.

 

JOC 2 - Drumul spre iesle

Poate fi jucat de 2-4 jucatori. Cartonasele cu intrebari se pun in patru gramezi, cu fata in jos. Fiecare jucator isi alege un pion si il plaseaza in punctul de plecare marcat cu, culoarea pionului sau de pe tabla de joc.

Jucatorul caare incepe cere celui din dreapta sa sa ii puna o intrebare, specificand numarul de puncte. Jucatorul din dreapta ia cartonasul solicitat si citeste intrebarea clar si tare. Daca raspunsul este corect atunci jucatorul care a solicitat intrebarea inainteaza cu atatea casute cate puncte are intrebarea la care a raspuns. Parcurgand casutele, jucatorii trebuie sa "intre" in iesle. Trecerea de pe un "inel" de casute pe celalalt se face doar prin locurile marcate cu sageti de culoarea pionilor.

Jocul se poate juca si "cu eliminare"(adica atunci cand un pion ajunge din urma pe aceeasi casuta un alt pion, acesta din urma poate fi adus la punctul de plecare sau trebuie sa stea pe loc o tura de joc).

 

Cutia contine:

  • 128 de cartonase cu intrebari si raspunsuri: 24 intrebari de 1 punct, 40 intrebari de 2 puncte, 40 intrebari de 3 puncte, 24 intrebari de 4 puncte
  • 4 picturi-puzzle, fiecare formata din 24 de piese. Piesele care alcatuiesc aceeasi pictura au pe spate aceeasi culoare
  • 4 cartonase cu modelele picturilor-puzzle
  • 1 tabla de joc
  • 4 pioni

Alți Clienți au mai vizualizat şi