25,00lei
Distribuie

Libertate ori Moarte

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

25,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
236
Format:
14.7 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-8218-58-8

Descriere

Speranta si libertatea lui atarna de felul cum se va inclina balanta: Spre succesul ori esecul planului unui om.

 

"Povestea acestei familii de romani captiveaza si intriga deopotriva. Membrii ei au cunoscut pe propria piele socialismul si comunismul. Spre aceeasi experienta se indreapta acum si America... Natiunea aceasta trebuie sa se trezeasca si sa invete de la cei care au trecut deja pe aici..."

HAROLD SKOUSEN, Directorul Editurii Ensign Publising

 

"Am intalnit familia Muntean la sfarsitul anilor 1980, cand slujeam in biserica pastorului Floyd Lawhon din Orange Country, in California. In timpul unei treziri spirituale care a durat patru saptamani am cunoscut aceasta familie de romani si am aflat povestea lor uimitoare a vietii lor traite sub dictatura comunista si a emigrarii lor in Statele Unite. Cartea de fata reda experienta lor si nareaza calatoria destinului de care au avut parte, devenind credinciosia lui Dumnezeu in mijlocul celor mai potrivnice imprejurari. Ca o paranteza, tin sa mentionez faptul ca fiul lui Ioan ne-a slujit drept translator cand am calatorit impreuna cu Jentezen Franklin in Romania, pentru o intalnire de evanghelizare unde sute de oameni care au trait in lanturile fostului regim comunist L-au primit pe Cristos si au fost castigati pentru Imparatia Lui."

Perry Stone Jr. Presendintele si fondatorul organizatiei Voice Of Evanghelism

 

"Cand Ioan Muntean e gata sa isi spuna deschis si transparent povestea, aveti in fata marea oportunitate de a asculta, observa si invata lectii folositoare pentru calatoria propriei vieti. Va indemn sa faceti aceasta pe parcursul lecturii cartii sale."

Jentezen Franklin - Pastorul principal al Bisericii Free Chapel si autorul bestsellerului Fasting

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi