Lumea în vremurile din urmă - David Jeremiah

David Jeremiah

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2673
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
47,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2673

ACEASTA EVANGHELIE A IMPARA­TIEI VA FI PROCLAMATA INTREGII OMENIRI, CA O MARTURIE PENTRU TOATE NATIUNILE. SI ATUNCI VA VENI SFARSITUL.

—Matei 24:14

Nu ai senzatia ca parca lucrurile au scapat de sub control? Lumea este plina de minciuni si tradari. Razboaie si zvonuri de razboi. Dezastre si calamitati. Presiune si persecutie. Nedreptate si lipsa de iubire. Sunt zile in care vestile triste nu contenesc. Si odata cu acestea se nasc intrebarile: „De ce se intampla toate acestea?“ „Cand vor inceta?“ „Ce pot face eu?“ Si poate cea mai presanta intrebare dintre toate: „Este acesta sfarsitul?“

Lumea in vremurile din urma, scrisa de renumitul pastor si profesor dr. David Jeremiah, ne indreapta atentia nu spre problemele imediate, ci spre mana lui Dumnezeu.
Isus Insusi ne-a instiintat cu privire la ce sa ne asteptam in aceasta perioada a istoriei, cand a rostit cunoscutul Sau Discurs de pe Muntele Maslinilor –  o predica cu semnificatii profetice pe care oamenii de stiinta au numit-o „cel mai important pasaj profetic din toata Biblia“.
Nimeni nu pricepe cu atata fidelitate toate detaliile viitorului asemenea Domnului Isus Cristos. El vede si cunoaste viitorul intru totul. Noi vedem doar franturi; numai Isus este Alfa si Omega.  Invatatura este clara: poti avea incredere in Domnul si Mantuitorul in privinta viitorului! Si nu doar al viitorului in general, ci al viitorului tau specific.

Da, traim o perioada de framantari sociale. Dar toti cei care pretindem ca purtam numele lui Cristos avem si responsabilitatea de a ne alinia prioritatile si stilul nostru de viata in acord cu acele cuvinte impresionant e ale lui Cristos care rasuna peste veacuri de pe acea culme presarata cu maslini. Isus ne-a pregatit pentru ceea ce urmeaza – pentru ultimii metri ai lumii. Cuvintele profetiei Sale nu ne-au fost lasate ca sa ne temem de viitor sau sa ne lasam coplesiti de lumea sfarsitului. El cunoaste viitorul si vrea sa Se asigure ca putem sa-l infruntam cu incredere si speranta.
Prin mesajul acestei carti, Dr. David Jeremiah ne ajuta ...

  • Intr-o lume a inselaciunii, SA FIM CINSTITI
  • Intr-o lume a razboiului, SA FIM LINISTITI
  • Intr-o lume a calamitatilor, SA FIM INCREZATORI
  • Intr-o lume a persecutiei, SA FIM PREGATITI
  • Intr-o lume a tradarii, SA FIM CREDINCIOSI
  • Intr-o lume a Faradelegii, SA FIM BUNI
  • Intr-o lume a vestilor proaste, SA FIM VESTEA BUNA
  • In lumea vremurilor din urma, SA FIM HOTARATI

Asadar, nu avem de ce sa fim inspaimantati. Ci credinciosi!

 

CUPRINS

Multumiri
Introducere
   Capitolul 1:   Profetia
   Capitolul 2:   Intr-o lume a inselaciunii, fii cinstit!
   Capitolul 3:   Intr-o lume a razboiului, fii linistit!
   Capitolul 4:   Intr-o lume a calamitatilor, fii increzator!
   Capitolul 5:   Intr-o lume a persecutiei, fii pregatit!
   Capitolul 6:   Intr-o lume a tradarii, fii credincios!
   Capitolul 7:   Intr-o lume a faradelegii, fii bun!
   Capitolul 8:   Intr-o lume a vestilor proaste, fii veste buna!
   Capitolul 9:   In lumea sfarsitului, fii hotarat!
Epilog
Despre autor
Note

DAVID JEREMIAH este predicator, autor si teolog. Este pastor al bisericii Shadow Mountain Community din El Cajon, California, fondatorul organizatiei crestine Turning Point si gazda unor emisiuni radiofonice si televizate prin care promoveaza o invatatura biblica solida, relevanta pentru vremurile in schimbare de astazi.
Pe langa pasiunea lui pentru predarea Cuvantului lui Dumnezeu, David Jeremiah este un autor prolific. A scris si publicat numeroase carti in care abordeaza subiecte precum semnele vremurilor, profetiile biblice si modul in care crestinii ar trebui sa raspunda in fata evenimentelor din lumea contemporana. I s-au decernat mai multe premii pentru scrie­rile sale, printre care „ECPA Medallion of Excellence“ si doua premii „Gold Medallion“, iar cartile lui se inscriu pe listele de bestselleruri ale The New York Times, Wall Street Journal, Publisher’s Weekly si USA Today.
Pasiunea pentru a ajunge la cei pierduti si a-i incuraja pe credinciosi in credinta lor se vad lamurit in stradania lui de a ramane fidel adevarurilor biblice.
Un familist convins, Dr. Jeremiah si sotia sa, Donna, au patru copii mari si doisprezece nepoti.

Numar pagini:
244
Format:
14,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Scriptum
ISBN:
978-606-031-160-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Lumea în vremurile din urmă - David Jeremiah

47,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: