29,00lei
Distribuie

De ce ti-e teama?

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

29,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
271
Format:
14,5 x 20,50 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Imago Dei
ISBN:
978-606-8314-13-6

Descriere

ITI POTI INVINGE TEAMA!

Fiecare dintre noi ne confruntam cu cel putin o teama. Unii ne temem de esec, altii de succes; unii de singuratate, altii de multimi de oameni; unii de moarte, iar altii de viata. Lista este nesfarsita. Frica ii bantuie atat pe cei slabi, cat si pe cei puternici; atat pe cei tineri, cat si pe cei varstnici; atat pe cei bogati, cat si pe cei saraci. In fata fricii devenim cu totii egali.

 

Unele temeri – faptul ca auzi un zgomot neasteptat in toiul noptii sau ca intri intr-o curba foarte periculoasa – ne ataca doar pe moment. Altele insa, o boala terminala, sentimentul respingerii de cineva drag sau ideea a muri singur, ne pot obseda intreaga viata, si-si fac loc in mintea noastra distrugandu-ne sentimentul de siguranta – pentru ca mai apoi sa ne preia pe deplin controlul asupra vietii.

 

Ei bine, nu te teme! Exista speranta! In cartea De ce ti-e teama? dr. David Jeremiah identifica si ne explica ce se afla in miezul a noua dintre cele mai mari temeri ale noastre, iar apoi ne propune un plan biblic pentru a invinge fiecare dintre aceste temeri. In final, autorul aduce in prim plan o teama deosebita de toate celelalte, una care ar trebui sa fie parte a vietii noastre zilnice: teama de Dumnezeu.

 

DR. DAVID JEREMIAH slujeste ca pastor al Bisericii Shadow Mountain Community Church din El Cajon, California. Devotamentul lui de a-i invata pe oameni Cuvantul lui Dumnezeu il face sa fie un orator si un autor foarte apreciat. Pasiunea lui de a-i evangheliza pe cei pierduti si de a-i incuraja pe credinciosi sa creasca in credinta este demonstrata de modul in care comunica adevarurile biblice.

Un barbat dedicat familiei, dr. Jeremiah si sotia sa, Donna, au patru copii si unsprezece nepoti.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi