Lupta Este Reala - Nicole Unice

Nicole Unice

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2043
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2043

Ai vreodata zile in care ti se pare ca toate lucrurile rele care s-ar putea intampla chiar se intampla? Iti inchizi cheile in masina in timp ce aceasta este pornita, iti pierzi rabdarea cu propriii copii, faci o greseala la locul de munca, iar consecinta e ca trebuie sa petreci multe ore suplimentare pentru a o repara. Si tocmai cand crezi ca nimic rau nu ti se mai poate intampla, atunci... completeaza tu mai departe.
Lupta este reala, dragi prieteni. Viata se dovedeste adesea a fi mai grea decat credem noi ca ar trebui sa fie. Populara autoare, consiliera si invatatoare biblica Nicole Unice stie din proprie experienta ca luptele noastre de fapt scot la suprafata mult din ceea ce se petrece in adancul nostru. In aceste momente, ne spunem ca nimic din ceea ce facem nu e bine, ca vom ramane blocati in acest loc pentru totdeauna, ca Dumnezeu nu ne iubeste.
In Lupta este reala, Nicole iti arata cum sa iti rescrii propria poveste atunci cand te confrunti cu momentele dificile ale vietii: increzandu-te in faptul ca, prin toate acestea, Dumnezeu iti ofera o carare pentru a deveni mai puternic, mai intelept si mai asemenea lui Isus. Lupta este reala, dar poate fi si buna.

Nicole Unice este autoarea mai multor carti, printre care She’s Got Issues si Brave Enough. Nicole are pasiunea de a aduce Cuvantul lui Dumnezeu la viata intr-un mod personal si relevant. Inima ei apartine Bisericii Hope Church din Richmond, Virginia, unde coordoneaza diferite activitati. Lui Nicole ii place sa creeze spatiu pentru crestere spirituala in ritmul de viata al fiecarei zile petrecute impreuna cu minunatul ei sot Dave si cei trei copii.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Lupta Este Reala - Nicole Unice

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: