Maine e o noua zi

Lucian Cristescu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M321*
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
22,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M321*

Desi eroii cartii sunt oamenii de langa noi, povestirea de fata este una neobisnuita. Ea debuteaza in prezentul zilelor noastre, dar curand aluneca in scenele ce foarte probabil vor compune viitorul apropiat. Mintea omului cauta sa vada inainte. Imaginatia anticipeaza realitatea, iar atunci cand imaginatia construieste pe reperele istoriei si ale profetiei, omul parcurge un exercitiu de pregatire care-l face apt pentru supravietuire in ceasul crizei.

Eroii cartii s-au nascut ca sa fie oglinzi. In ele ne recunoastem chipul si ne regasim punctele tari si slabe. Ei traiesc propriile noastre situatii limita. Ei aleg pentru noi. Retraind drama fiecaruia, ne putem curati sufletul de zgura si ne putem intarim crezul in idealurile pentru care merita sa traim.

O lectura este buna doar atunci cand, sfarsind-o, te descoperi altul decat ai fost la inceput. In acest tel final sta insasi justificarea cartii. Tot el decide daca viitorul, deocamdata intrezarit, dar care cu siguranta va fi surprinzator pentru toi, iti va fi prieten sau dusman.

Din fericire, viitorul profetic inca ne sta inainte. Astazi este nepretuitul timp pentru reflectie si schimbare. Este singurul timp in care ne croim destinul. 

Numar pagini:
414
Format:
20 x 14 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-927-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Maine e o noua zi

22,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: