Identitate Prin Har

Nicu Zaharie

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1987
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
29,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1987

ESTI CINE SPUNE DUMNEZEU CA ESTI!

Ma rog ca aceasta carte sa fie o reala binecuvantare pentru tine! Adevarurile pe care le descoperi aici, exprimate intr-un mod simplu, au puterea de a te transforma in persoana pe care o doreste Dumnezeu. Mesajul acestei carti este unul puternic si plin de viata. Pe masura ce descoperi cine esti in Hristos si accepti ceea ce Dumnezeu spune despre tine, vei fi capabil sa mergi din putere in putere, din victorie in victorie, experimentand in fiecare zi viata din belsug.
Ai fost creat cu un scop! Ai un destin! Pentru a trai cu adevarat, trebuie sa stii cine esti. Pentru a avea succes, trebuie sa iti cunosti identitatea. Aceasta te va pozitiona in locul din care sa primesti, prin har, tot ce Hristos a castigat pentru tine la cruce.

NICU ZAHARIE s-a nascut in 1981. De mic copil a avut contact cu principiile Imparatiei lui Dumnezeu. In 2004 a absolvit Facultatea de Teologie (ITP Bucuresti), dupa care s-a casatorit cu Magda, iar in 2009 au mers in India, in misiune. Scopul lor este sa fie parteneri cu Dumnezeu in extinderea Imparatiei Sale.

 

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Identitate Prin Har

29,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: