Maretia Crestinismului

Dinesh D'Souza

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M444
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
37,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M444
Este crestinismul demodat?
Poate o persoana inteligenta sa mai creada in Biblie?
A demonstrat stiinta netemeinicia crestinismului?

DINESH D’SOUZA
analizeaza cu obiectivitate argumentele si retorica despre Dumnezeu si crestinism din dezbaterea ateista actuala. Infruntand argumentele ateilor in conditiile impuse de ei, el demonstreaza ca credinta religioasa este compatibila cu ratiunea si stiinta. Rezultatul este o carte care provoaca presupunerile oamenilor despre crestinism si afirma ca intr-adevar crestinismul este maret.

APRECIERI PENTRU MARETIA CRESTINISMULUI

„Dinesh D’Souza se afirma ca unul din cei mai mari apologeti... A scris o carte pe care atat G.K. Chesterton, cat si C.S. Lewis ar aprecia-o si poate chiar Billy Graham si Papa Benedict al XVI-lea ar putea fi de acord ca este o capodopera a scrierilor apologetice moderne, menita sa stabileasca un standard pentru anii care urmeaza.”
American Spectator

„Raspunzand epidemiei actuale de manifeste ateiste, Dinesh D’Souza aplica sufletului tulburat exact balsamul corect... Daca esti in cautarea adevarului despre Dumnezeu, univers si semnificatia vietii, aceasta carte constituie un punct de pornire minunat.”
Francis Collins, autorul cartii The Language of God

„Dinesh a expus intr-un mod genial denaturarile si contradictiile ateismului si a prezentat un contraargument puternic al conceptiei crestine despre lume si viata. Recomand cu multa caldura aceasta carte.”
Ravi Zacharias, apologet si gazda a emisiunii Just Thinking

Dinesh D’Souza, fost analist politic la Casa Alba, este autorul a cinci bestsellere New York Times printre care Illiberal Education si What’s So Great About America. Articolele lui au aparut in reviste si ziare importante precum New York Times, Wall Street Journal, Atlantic Monthly, Vanity Fair si National Review.

Numar pagini:
351
Format:
14.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
Imago Dei
ISBN:
978-606-92346-9-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Maretia Crestinismului

37,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: