Mielul Alb

Traian Aldea

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M428
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
14,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M428

Povestiri pastorale penru copii

Povestirile profesorului si arheologului Traian Aldea ne descopera mai bine natura noastra umana si nevoile ei prin oglindirea noastra in inocenta si nevinovatia mieilor. Mielul este cea mai tare lectie de curatie morala si de relatii puternice si loiale. A desparti un miel de mama lui inseamna o drama de nesuportat. Mai toti mieii povestirilor din carte au un cantec preferat: sacrificial. De unde si povestea Mielului care ne vindeca de moarte prin moartea Lui.
George Uba

Traian Aldea scrie serios. Scrie despre ce a vazut cu ochii lui, despre ce a auzit cu urechile lui si despre ce a pipait cu mainile lui. Scrie instructive, dorind sa-i apropie pe copii nu doar de lumea mieilor, ci si de Imparatia Mielului lui Dumnezeu. Scrie simplu, ca sa inteleaga oricine. Scrie pentru copii, dar “bate saua ca sa priceapa” si.. parintii
Florin Bica

Traian Aldea este licentiat in teologie la Universitatea “Babes-Bolyai”, a obtinut un master in Istoria Vechiului Testament de la Jerusalem University College si titlul de doctor in istorie din partea Universitatii din Bucuresti. A realizat emisiuni la Radio Vocea Sperantei si preda la Institutul Teologic Adventist din Cernica. A publicat: Scrisorile Apocalipsei (1994); candela Vie (2002); Hator, capital canaanitilor (2002); Comori din pamant (2006); Povestea smochinului (2006).

Numar pagini:
162
Format:
15,9 x 22,9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-612-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mielul Alb

14,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: