Mijlocire Si Vindecare

Fiona Horrobin

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M72
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
38,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M72
Invingand dificultatile impreuna cu Dumnezeu

Mijlocire si vindecare este o carte pentru oameni obisnuiti, care au o relatie cu un Dumnezeu neobisnuit. Este vorba despre victoria pe care o castigam impreuna cu Dumnezeu in cele mai dificile aspecte ale vietii.

Dumnezeu Si-a chemat Biserica sa fie o punte de legatura, prin care oamenii sa se apropie de inima Sa si sa beneficieze de binecuvantarea adevarului Sau – adevar ce ii va elibera de durerile profunde care ii impiedica sa progreseze in viata. Tatal ceresc tanjeste ca poporul Sau sa-L cunoasca in adancul fiintei Lui si sa se bucure de protectia, de siguranta si de pacea Sa. Aceasta este, in fond, adevarata vindecare.

Dupa doua decenii de slujire in domeniul vindecarii, de la boli psihice grave pana la vindecare fizica, Fiona a invatat principiile puternice ale mijlocirii si vindecarii. Nu este intotdeauna usor sa reversi putere, dragoste si speranta in inima cuiva. Dar prin perseveranta in mijlocire, descoperim ca inima lui Dumnezeu raspunde, cu adevarat, dorintei noastre de a-i vedea pe oameni vindecati.

Fiona isi comunica pasiunea, conform careia slujirea de vindecare este parte integranta a procesului de maturizare crestina, si ofera explicatii in termeni realisti si practici despre: ordinea dumnezeiasca, ungere, intarituri, discernamant, duhul omenesc, pericolele puterii sufletesti, credinta si vindecare, legamant, ingeri si demoni si multe, multe altele.

“Aceasta carte este rodul unei bogate experiente dobandite cu mult efort. Fiecare membru implicat in vreo echipa de slujire prin rugaciune ar trebui sa citeasca si sa absoarba in duhul lui aceasta carte fundamentala. Rezultatul va consta intr-o mar binecuvantare pentru ei insisi si pentru cei pe care ii poarta in rugaciuni. Este o lectura esentiala.”
Peter Horrobin

Numar pagini:
174
Format:
14 x 21.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Elpis
ISBN:
978-973-88822-9-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mijlocire Si Vindecare

38,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: