null
24,00lei
Distribuie

Misiune prin afaceri cand NU esti tu seful - Michael Bael

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

24,00lei
Or

Informații

,Lățime: ,Lungime: ,Adâncime: ,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
146
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
978-606-0451-72-3

Descriere

Misiune prin afaceri cand NU esti tu seful - Michael Bael

Când a apărut ideea integrării afacerii în domeniul misiunii în anii 1990, aceasta a fost lansată ca un mod strategic de a implica pe deplin Trupul lui Hristos în Marea Însărcinare. Cel mai adesea însă, antreprenorii creștini au fost cei care au slujit în primul val în calitate de catalizatori și practicanți.

 

Michael Baer este un lider și un gânditor recunoscut în cadrul Mișcării „Afacerea ca misiune” la nivel mondial. El activează ca pastor, antreprenor, executiv, vorbitor și autor. Locuiește, împreună cu soția sa, în zona muntoasă de vest din Carolina de Nord.
Când a apărut ideea integrării afacerii în domeniul misiunii în anii 1990, aceasta a fost lansată ca un mod strategic de a implica pe deplin Trupul lui Hristos în Marea Însărcinare. Cel mai adesea însă, antreprenorii creștini au fost cei care au slujit în primul val în calitate de catalizatori și practicanți. Cu toate acestea, acest lucru lasă un număr mare de creștini să își pună întrebarea: „Dar cum rămâne cu noi?” Prezenta carte oferă răspuns la această întrebare, precum și îndrumări, exemple și încurajări pentru manageri și angajați care nu sunt proprietarii sau șefii afacerii.

Cumpărate frecvent împreună:

Misiune prin afaceri cand NU esti tu seful - Michael Bael
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi