Afaceri Ca Misiune

Michael R. Baer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000286
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000286

Afaceri Ca Misiune

Traim in Era Afacerilor. Rolul istoric al statului-natiune e inlocuit (in ritm) fulgerator de corporatii. Crestinii care conduc afaceri au sansa de a juca un rol esential in transformarea societatii si in raspandirea Evangheliei. Insa, pentru a profita de aceasta oportunitate, trebuie sa isi schimbe gandirea in ceea ce Il priveste pe Dumnezeu, Imparatia Lui, scopurile Lui pentru lume si afacerile.
In timp ce unii experti crestini viseaza sa fie „scutiti” de afaceri si sa mearga in misiune, sau vad afacerile drept teritoriu strain ce trebuie invadat pentru Hristos, altii sunt convinsi ca principiile crestine pur si simplu nu functioneaza in „lumea reala”. In Afaceri ca misiune, Michael Baer pune sub semnul intrebarii fiecare dintre aceste pozitii. Respinge gandirea lipsita de baze biblice, conform careia misiunea si afacerile sunt, prin definitie, activitati separate, si ca vietile noastre pot fi compartimentate in sacru si secular. In schimb, autorul ii ajuta pe afaceristi sa dezvolte caracteristicile vitale ale unei afaceri conforme Imparatiei – tipul de afacere care le va permite sa traieasca vieti complet integrate si sa conduca organizatii care sa aiba un impact semnificativ in lume.
„Mike Baer demonteaza mitul conform caruia slujirea e sacra, iar afacerile sunt de domeniul profanului. Propriul pelerinaj de la pastor la afacerist si apoi la persoana care imputerniceste biserica pe plan international e un exemplu care dovedeste ce se poate intampla cand constientizam ca afascerile si misiunea pot si ar trebui sa fie acelasi lucru.” Durwood Snead, director al World Missions, North Point Community Church, Atlanta
„Afaceri ca misiune e bine organizata, scrisa concis si usor de citit. Trecutul lui Mike Baer, atat de pastor, cat si de afacerist, face din el persoana potrivita sa scrie un volum corect din punct de vedere biblic, cu o strategie de misionariat, si care elucideaza cu exactitate afacerile conforme Imparatiei. Recomand aceasta carte. Tetsunao Yamamori, director international, Lausanne Committee on World Evangelism („Comitetul de la Lausanne privind evanghelizarea lumii”)
„Multi crestini au intrat in afaceri cu sentimentul ca ar trebui sa minimalizeze dedicarea fata de cariera, astfel incat sa isi poata dedica energia slijirii, sau cu sentimentul de disperare ca nu au reusit sa faca misiune, iar cartea de fata reprezinta antidotul pentru aceste puncte de vedere eonate.”

-- John H. Warton Jr., presedinte, Business Professional Network

Numar pagini:
225
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Anul aparitiei:
2020
Editura:
Alfa Omega
ISBN:
978-606-045-248-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Afaceri Ca Misiune

35,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: