Noi Avem Un Altar

Lowell Brueckner

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: N114
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
12,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: N114

Curentele populare de astazi se indreapta intr-o directie diametral opusa temelor centrale din Noul Testament. Aceasta carte este scrisa pentru a inversa cursul, cel putin in inimile si mintile acelora care o vor citi. Ea proclama faptul ca altarul crestin de jertfe este Crucea Calvarului. Sustine ca aici se gasesc toate principiile si resursele trairii vietii crestine. Nu este doar locul unde pacatosul gaseste dragoste si acceptare din partea lui Dumnezeu, ci deschide usa unei noi cai de gandire si motivatie.

Fara nicio indoiala, absenta predicarii crucii din cea mai mare parte a crestinismului ne-a dus la acest nivel de jos in care ne aflam acum. Nu putini predicatori si invatatori se tin de un punct de vedere lumesc, nesfintit, manjit de societatea care ii inconjoara. Ei proclama un mesaj dezechilibrat, accentuand doar partea pozitiva, garantand urmasilor lor implinirea visurilor lor de succes. Ei nu sunt in legatura cu cerul, ci sunt in legatura cu sistemul lumesc care, in curand, va ajunge la sfarsitul lui hotarat mai dinainte. Apostolul Pavel spune ca ei sunt „vrajmasii ai crucii lui Hristos”.

Crestinii seriosi trebuie sa citeasca aceasta carte. Doar cei sinceri si necompromisi vor primi beneficii din acest mesaj. Ii va expune adevarului, care nu este prezentat in mod obisnuit in secolul al XXI-lea, dar ei vor descoperi ca este, fara nicio indoiala, punctul central al invataturii Noului Testament.

Numar pagini:
139
Format:
14.7 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-62-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Noi Avem Un Altar

12,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: