Stoc epuizat

Nu Am Destula Credinta Ca Sa Fiu Ateu

Norman Geisler, Frank Turek

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: N105
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
50,00lei
Indisponibil
SKU: N105
Clara completa, convingatoare - aceasta carte formidabila ii va ajuta atat pe crestini cat si pe necrestini sa inteleaga baza rationala a crestinismului. Mi-as fi dorit ca ea sa fi existat si pe vremea cand eu insumi eram ateu - m-ar fi ajutat sa castig timp pretios in calatoria mea spirituala spre Dumnezeu!"
Lee Strobel

Oricat de multe dovezi s-ar aduce, ele nu pot converti un necredincios. Aceasta este doar lucrarea lui Dumnezeu. Dar demersul lui Norma Geisler si Frank Turek in aceasta carte ar trebui sa rascoleasca pe oricine pretinde ca este ateu… poate suficient de mult pentru a-l convinge sa porneasca in cautarea lui Dumnezeu, care a existat tot timpul.
Cal Thomas

Geisler si Turek ridica o multime de intrebari spinoase si, intotdeauna, raspund la ele cu pricepere si profunzime. Cartea aceasta este o completare valoroasa la multele scrieri contemporane de apologetica crestina.
Ravi K. Zacharias
 
Norman Geisler a scris singur sau in colaborare aproximativ saizeci de carti. A predat cursuri la nivel universitar si postuniversitar timp de aproape patruzeci de ani si a conferentiat in toate cele cincizeci de state ce compun SUA, precum si in alte douazeci si cinci de tari. Geisler detine un doctorat in filozofie (PhD) de la Universitatea Loyola si slujeste acum ca rector la Seminarul Evanghelic de Sud, in apropiere de Charlotte, Carolina de Nord.
Frank Turek detine doua diplome de masterat si acum isi desfasoara studiile doctorale in domeniul apologeticii la Seminarul Evanghelic de Sud, unde si activeaza ca prorector. Este un vorbitor apreciat, aparand in numeroase emisiuni TV sau radio, inclusiv la The O'Reilly Factor, Hannity and Colmes si Politically Incorrect. 
Numar pagini:
430
Format:
14,6 x 20,7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
978-973-9317-92-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Nu Am Destula Credinta Ca Sa Fiu Ateu

50,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: