95,00lei
Distribuie

Pavel - Apostolul gloriei lui Dumnezeu in Cristos

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

95,00lei
Or

Informații

,Disponibilitate: ,Împachetare Cadou:

Informații

Disponibilitate:
Pavel - Apostolul gloriei lui Dumnezeu in Cristos, Thomas R. Schreiner, comentariu biblic, studiu biblic, teologie paulina
Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
604
Format:
16.5 x 24 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2019
Editura:
Faclia
ISBN:
978-606-8247-87-8

Descriere

Oricine studiaza cu seriozitate Noul Testament si teologia crestina trebuie sa depuna eforturi pentru a-l intelege pe apostolul Pavel. Lucrarea lui Thomas Schreiner, prezinta si evalueaza in mod temeinic si patrunzator teologia lui Pavel, slujind astfel intr-un mod adecvat nevoilor studentilor de seminar si pastorilor activi.

Desi cunoaste in profunzime problematicile studiilor pauline contemporane, autorul ne ofera o prezentare a teologiei lui Pavel neimpovarata de informatii tehnice, dar care abordeaza in mod direct miezul subiectului: Pasiunea vietii lui Pavel, temelia si cheia de bolta a viziunii sale, precum si motivul animator al misiunii sale a fost suprematia lui Dumnezeu in si prin Domnul Isus Cristos. Schreiner a tesut aceasta tema in urzeala cartii de fata, iar rezultatul este o teologie paulina care are nu doar un caracter informativ, ci si unul edificator in plan spiritual.

Alți Clienți au mai vizualizat şi