Pericolele Unei Credinte Superficiale

A.W. Tozer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P141
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P141

O CHEMARE PENTRU TOTI CRESTINII SA TREACA DE LA O TRAIRE SUPERFICIALA, LA O CREDINTA PROFUNDA

In Pericolele unei credinte superficiale, renumitul teolog A. W. Tozer ii avertizeaza pe credinciosii in Hristos impotriva marelui pericol al letargiei spirituale. El ii indeamna pe crestini sa fie constienti de vremurile in care traiesc si sa recunoasca faptul ca tentativa de a trai "pe pilot automat" le submineaza de fapt credinta. Pentru Tozer, riscurile sunt atat de semnificative incat "ruperea de tirania letargiei spirituale—indiferent cu ce cost—ar trebui sa fie prioritatea numarul unu a fiecarui crestin."

 

In aceasta compilatie nepublicata pana in prezent, cei ce-L urmeaza pe Hristos vor descoperi din nou importanja impotrivirii curajoase fata de somnolenta morala si spirituala. De asemenea, vor vedea importanta vegherii in contextul ispitelor si distractiilor permanente.

 

Descopera trezirea spirituala si schimbarea pe care Duhul Sfant le poate aduce in viata ta pe masura ce te supui in intregime lui Dumnezeu si umbli intr-o credinta mai profunda!

 

A. W. TOZER a inceput cautarea sa dupa Dumnezeu la varsta de 17 ani, dupa ce a auzit un predicator pe strada in Akron, Ohio, si a continuat toata viata. Teolog autodidact, Tozer a fost si pastor, scriitor si un editor a carui remarcabila indemanare in folosirea cuvintelor continua sa capteze intelectul si sa stimuleze sufletul credinciosului contemporan. Este autorul a peste 40 de carti. Urmarirea lui Dumnezeu. Cunoasterea Celui Preasfant si Scopul omului fiind considerate lucrari devotionale clasice.

 

 

 

Numar pagini:
184
Format:
14.6 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Kerigma
ISBN:
978-973-8960-89-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pericolele Unei Credinte Superficiale

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: