Pericolele Metodelor Alternative De Vindecare

David Cross

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P681
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
29,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P681

PERICOLELE METODELOR ALTERNATIVE DE VINDECARE
Azi sunt disponibile multe tipuri de terapii alternative, iar cartea de fata ne ofera o perspectiva fascinanta a ceea ce sunt ele, dandu-ne totodata cateva principii calauzitoare clare in ce priveste siguranta sau nesiguranta lor spirituala. Autorii puncteaza aspecte ale istoriei timpurii a metodelor de vindecare alternativa si principiile care stau la baza acestora, ceea ce il edifica pe cititor in privinta originilor spirituale ale practicilor de vindecare New Age. Multe dintre aceste practici, inclusiv reflexoterapia, yoga si acumpunctura, ca sa numim doar cateva, au crescut in popularitate chiar si printre unii crestini. Insa aceste principii de vindecare sunt oare sigure din punct de vedere spiritual? SI care ar fi consecintele care apar?

Cartea de fata evidentiaza pericolele si ne arata niste pasi fermi pe care ii putem face in directia corecta spre adevarata integritate si bunastare a vietii noastre. Ii va ajuta pe cei care s-au implicat in terapii alternative si care doresc sa se elibereze de efectele acestora.

Pericolele metodelor alternative de vindecare face parte din seria "Adevar si libertate" bazata pe programul reinnoit de invatatura al Ellel Ministries International.

Numar pagini:
171
Format:
13.9 x 21.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Elpis
ISBN:
978-606-92441-3-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pericolele Metodelor Alternative De Vindecare

29,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: