Ralu Callimaki - O printesa cutezatoare

Miu Cornel

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1244
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
55,00lei
În stoc
Preț pentru o cantitate mai mare:

Mai jos sunt discounturile oferite pentru fiecare produs în parte pentru situația în care se comandă o cantitate anume.

Cumpără 10 - 20 şi primește 10% reducere
Cumpără 21 - 50 şi primește 15% reducere
Cumpără 51 - 100 şi primește 25% reducere
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1244

Ralu Callimaki

Initiatoarea, traducatoarea si finantatoarea Bibliei

 „La împlinirea vremii, Dumnezeu L-a trimis pe Fiul Său la noi pe pământ. Tot astfel, în spatele unor evenimente marcante din istoria unui popor, Dumnezeu rânduiește și pregătește lucrurile cu multă vreme înainte. Lucrurile n-au stat diferit nici în ceea ce privește traducerea Bibliei Cornilescu în limba română. Cum a ajuns tânărul Cornilescu să fie implicat într-un proiect de o astfel de anvergură? Cine a fost prințesa Callimaki și cum a avut ea pe inimă ca Biblia să ajungă în casele tuturor românilor? Cartea de față răspunde la aceste întrebări și la mult mai multe, arătând felul minunat în care Dumnezeu a orchestrat evenimentele din istoria țării noastre pentru ca astăzi să ne bucurăm de visul împlinit după un veac al prințesei Callimaki, anume acela ca Biblia să ajungă în casele românilor.“

Timotei Stoica, Editor, Predicator la Biserica Baptistă din Pătrăuţi, jud. Suceava.

„Sunt mii de suflete rătăcite care nu-L cunosc pe Domnul. Să le îndrumăm la Domnul ca și ele să afle ce am aflat noi, pacea și bucuria. Poate nu vom săvârși fapte mari, dar acele mici au o valoare mai mare înaintea Domnului că costă mai mult. În tăcere, unde nu ne vede nimenea afară de Domnul, acolo să fim credincioși. Lumina noastră să lumineze în întunericul cel mare. Este mult de lucru pentru orișicare creștin; fiecare unde-l pune Domnul, acolo să muncească. În Domnul și pentru Domnul este lozinca Creștinului.“

Ralu Callimaki (1867-1944)

 

Prezenta ediţie este structurată în patru capitole, astfel:

- În primul capitol autorul prezintă pe scurt o istorie a faimoasei familii Callimachi.

- Cel de-al doilea capitol oferă informații despre prințesa R. Callimaki, despre naștere, copilărie, studii, căsătorie, fiica și nepoata, averea etc.

- Capitolul trei, ne revelează detalii despre lucrarea pe care prințesa a făcut-o în slujba Domnului, despre modul în care Dumnezeu i-a pus pe inimă să pună la dispoziția poporului român Cuvântul Său într-un limbaj accesibil, despre etapele realizării acestui proiect cât şi detalii despre o parte din persoanele implicate.

- La final, capitolul patru (cel mai consistent) cuprinde fotografii, documente inedite şi o selecție din corespondența bogată a lui Ralu Callimaki. 

 

Dimensiune:
14,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Hard Cover / Cartonata
Pagini:
468

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Ralu Callimaki - O printesa cutezatoare

55,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Petrica Dumitru
    5 28th Jan 2022

    Am fost plăcut surprins să descopăr, generozitate, onestitate, curaj, credincioșie, smerenie, credința și dragoste,..toate puse de Dumnezeu într-o singură persoană, Ralu Callimaki!.. ,,prințesă cutezătoare'' care și-a cheltuit întreaga avere, pt a pune la dispoziție tuturor românilor într-un limbaj accesibil, cea mai citită carte, Biblia. Sunt convins că acest personaj deosebit, care a vrut să rămână anonim oamenilor,...dar cunoscută întrutotul Alesului ei Divin, va fascina întotdeauna cititorul..! Felicitări autorului cărții Miu Cornel, cât și întregului colectiv! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: