Reactivitate - Paul David Tripp

Paul David Tripp

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2991
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
42,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2991

Reactioneaza corect intr-o era a toxicitatii digitale si sociale

Traim in zgomotul furtunos al unei lumi confuze, compuse din mii de voci. In vacarmul acesta, este greu sa-ti auzi propriile ganduri. Iar din cauza puterii mass-mediei digitale, este aproape imposibil sa scapi de aceasta cacofonie si sa ai suficienta liniste pentru a medita si a cantari lucrurile. 

Suntem nedespartiti de acel mic dispozitiv care ne conecteaza la mii de opinii despre mii de subiecte in fiecare zi. Influenceri autodesemnati ne spun cum ar trebui sa gandim si cum ar trebui sa reactionam. Niciun subiect, oricat de mic sau de semnificativ, nu este lasat neatins. Se pare ca toata lumea are ceva de spus despre tot. Criticile, indignarea si disputele domina interactiunile in mediul online si, din pacate, multi crestini s-au alaturat haosului. 

Paul David Tripp ne indeamna sa privim media digitala si tehnologia prin lentila Evangheliei si traseaza un cadru biblic pentru comunicare:

Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii.
—Ioan 13:35

Avem mare nevoie in viata noastra de acest instrument care sa patrunda in zgomotul opiniilor, care sa ne ajute sa gandim corect intr-o cultura a reactivitatii toxice si sa reactionam corespunzator la lucrurile cu care ne confruntam acum si cu care ne vom confrunta in viitor.

Reactivitate nu este o examinare stiintifica sau sociologica cuprinzatoare a momentului cultural actual, dar ne cere sa ne punem ochelarii Scripturii si sa aruncam o privire asupra caracterului si a tonului discutiilor care au loc intre noi cand ne aflam fata in fata si in special a conversatiilor pe care le purtam pe site‑urile media pe care le folosim zilnic. 

Comunicam cu ajutorul degetelor la fel de mult pe cat o facem cu buzele si, prin urmare, avem parte atat de oportunitati, cat si de pericole fara precedent. Paul David Tripp ne ghideaza cu o perspicacitate profunda si ne ofera nu doar un diagnostic precis si serios cu privire la epoca in care traim, ci si un plan de tratament plin de speranta, astfel incat sa ne putem vindeca. Analizand prin prisma Cuvantului lui Dumnezeu ceea ce ne spunem unul altuia si modul in care spunem aceste lucruri, in calitate de comunitate a lui Cristos, avem datoria sa ne ridicam deasupra toxicitatii care pare sa existe peste tot in jurul nostru si sa stralucim ca o cetate asezata pe un munte, intr-o lume, din nefericire, intunecata.

 

Paul David Tripp – pastor, autor si consilier. Este presedintele organizatiei care-i poarta numele si director executiv la Center for Pastoral Life and Care din Fort Worth, Texas.  Pe parcursul slujirii sale, Paul Tripp a infiintat o biserica, a fondat o scoala crestina, a scris cantece de inchinare si a calatorit in turnee cu o trupa crestina. A fost membru al Christian Counseling and Educational Foundation, lector in Consiliere Biblica la Westminster Theological Seminary, profesor invitat la Southern Baptist Theological Seminary si pastor la Tenth Presbyterian Church. Ca autor, Paul Tripp a scris numeroase carti pe teme legate de crestinism, familie si educatie parentala, casatorie si dezvoltare personala din perspectiva biblica.  Impartaseste calatoria de peste 50 de ani de casnicie cu sotia sa, Luella. Cuplul are patru copii si sase nepoti si locuieste in Philadelphia.

  

 

Cuprins
 Introducere 
 1. Reactivitatea 
 2. Vorbirea sanatoasa 
 3. Pacatul 
 4. Harul 
 5. Identitatea 
 6. Slava 
 7. Vesnicia 
 8. Altruismul 
 9. Limitele 
 10. Valorile 
 11. Demnitatea 
 12. Prezenta 
 DESPRE AUTOR 

Numar pagini:
222
Format:
14,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Scriptum
ISBN:
9786060311751

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Reactivitate - Paul David Tripp

42,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: