Stoc epuizat

Romani - Faragau

Beniamin Faragau

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: R99
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
55,00lei
Indisponibil
SKU: R99

Religia a creat un paienjenis in care cu greu se mai disting contururile clare ale Evangheliei lui Hristos. Evanghelia pe care o propovaduim, adesea, nu se deosebeste cu nimic de basmul popular, in care omenirea ar putea fi asemanata cu frumoasa si – cel putin apparent – nevinovata Ileana Cosanzeana, care, din nefericire, a cazut in mainile balaurului. Intr-o astfel de Evanghelie, Fat-Frumos din poveste este insusi Fiul lui Dumnezeu, care a venit sa-si elibereze Mireasa din ghearele balaurului, pentru ca apoi sa se casatoreasca cu ea.
Poate parea surprinzator, dar atunci cand este vorba despre mantuire, nu Diavolul este problema noastra cea mai mare, ci Dumnezeu Insusi. Pavel incepe prezentarea Evangheliei lui Hristos cu aceasta solemna afirmatie: “Mania lui Dumnezeu (nu a diavolului) se descopera din cer impotriva oricarei necinstiri a lui Dumnezeu si impotriva oricarei nelegiuri a oamenilor, care indaduse adevarul in nelegiuirea lor” (Rom. 1/18 n.n). Iata de ce, doar puterea lui Dumnezeu ne poate mantui. Iar aceasta putere este insasi Evanghelia lui Hristos.

Dar oare care este Evanghelia lui Hristos? Unde incepe? Unde se termina? Ce contine ea? Epistola catre Romani este o binevenita provocare de a redescoperii contururile clare ale Evangheliei, in lumina radacinilor ei vechi-testamentale.

Numar pagini:
745
Format:
16.8 x 23.9 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
ISBN:
978-973-53-0738-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Romani - Faragau

55,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: