Rugaciunea Credintei

Johanna Lorch

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10549
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
6,50lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10549
Rugaciunea credintei - Minibiografia misionarului englez James Fraser

James Fraser stia sa se bucure de viata. Prietenii si cunostintele ii apreciau mult umorul. Era si un pianist remarcabil, dandu-si primul concert de pian la Londra, la varsta de 20 de ani. Dupa ce s-a convertit in timpul studiilor la Politehnica din Londra, Fraser a ajuns in China la 22 de ani. El a renuntat la confortul bogat de acasa, la perspectivele promitatoare ale unei cariere de inginer, ca sa aleaga o viata de privatiuni fizice in muntii salbatici din sud-vestul Chinei, o viata de lupta spirituala in favoarea tribului lisu, cufundat de secole in cultul demonilor si care n-a mai auzit niciodata vorbindu-se despre Cristos.

In lupta cu singuratatea, cu febra si uneori cu descurajarea, a fost nevoit sa infrunte fortele intunericului, dar aceste incercari n-au facut decat sa-i creasca increderea in Dumnezeu si in puterea rugaciunii. Mai tarziu, dupa multe necazuri si insuccese, i-a vazut pe munteni convertindu-se cu miile si formandu-se biserici una dupa alta, crestinii lisu raspandind ei insisi Evanghelia in sanul poporului lor.

Aceasta carte relateaza pe scurt bataliile spirituale care au insotit predicarea Cuvantului lui Dumnezeu intr-o regiune a lumii in care idolatria are o stapanire totala asupra fiecarui aspect al vietii si unde orice boala si dezastru sunt atribuite unor spirite, a caror manie trebuie potolita cu orice pret. Totusi, aceleasi principii pot fi aplicate pretutindeni unde practicarea Evangheliei intampina opozitia fortelor intunericului, in orice forma ar aparea ele.

Numar pagini:
54
Format:
14.4 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2002
Editura:
Agape
ISBN:
973-8152-66-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Rugaciunea Credintei

6,50lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: