6,50lei
Distribuie

Rugaciunea credintei

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

6,50lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
54
Format:
14.4 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2002
Editura:
Agape
ISBN:
973-8152-66-6

Descriere

Rugaciunea credintei - Minibiografia misionarului englez James Fraser

James Fraser stia sa se bucure de viata. Prietenii si cunostintele ii apreciau mult umorul. Era si un pianist remarcabil, dandu-si primul concert de pian la Londra, la varsta de 20 de ani. Dupa ce s-a convertit in timpul studiilor la Politehnica din Londra, Fraser a ajuns in China la 22 de ani. El a renuntat la confortul bogat de acasa, la perspectivele promitatoare ale unei cariere de inginer, ca sa aleaga o viata de privatiuni fizice in muntii salbatici din sud-vestul Chinei, o viata de lupta spirituala in favoarea tribului lisu, cufundat de secole in cultul demonilor si care n-a mai auzit niciodata vorbindu-se despre Cristos.

In lupta cu singuratatea, cu febra si uneori cu descurajarea, a fost nevoit sa infrunte fortele intunericului, dar aceste incercari n-au facut decat sa-i creasca increderea in Dumnezeu si in puterea rugaciunii. Mai tarziu, dupa multe necazuri si insuccese, i-a vazut pe munteni convertindu-se cu miile si formandu-se biserici una dupa alta, crestinii lisu raspandind ei insisi Evanghelia in sanul poporului lor.

Aceasta carte relateaza pe scurt bataliile spirituale care au insotit predicarea Cuvantului lui Dumnezeu intr-o regiune a lumii in care idolatria are o stapanire totala asupra fiecarui aspect al vietii si unde orice boala si dezastru sunt atribuite unor spirite, a caror manie trebuie potolita cu orice pret. Totusi, aceleasi principii pot fi aplicate pretutindeni unde practicarea Evangheliei intampina opozitia fortelor intunericului, in orice forma ar aparea ele.

Alți Clienți au mai vizualizat şi