Incercarea Credintei

Martyn Lloyd-Jones

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I669
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
31,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I669

De ce sufera oamenii pe nedrept, in timp ce altii par a fi ocoliti de necazuri? Asaf, prietenul apropiat al Regelui David, discuta Psalmul 73 aceasta problema – enigma ce adesea i-a nedumerit si descurajat pe oamenii lui Dumnezeu.

Psalmistul isi dezvaluie fara oprelisti sentimentele si framantarile, conducandu-ne pas cu pas din pragul disperarii pana la glorioasa certitudine din final. Cartea aceasta este o resursa excelenta pentru cei ce se mira de sau se lupta cu aparenta nedreptate – o carte ce ne ajuta sa dobandim o conceptie echilibrata, biblica despre lume.

Te-ai intrebat vreodata daca viata este dreapta? Sau daca Dumnezeu este drept? Daca da, atunci aceste predici ti se adreseaza. Prin intermediul lor, Doctorul aplica balsamul Scripturii spre alinarea sufletului si intarirea credintei tale.
Kevin DeYoung

Psalmul 73 e saturat de intelepciune spirituala destinata sa-i ajute pe crestini sa faca fata incercarilor si tentatiilor de tot felul. Sunt foarte multumitor lui Dumnezeu sa vad aceasta carte tiparita.
D.A. Carson

Nascut in Tara Galilor, Martin Lloyd-Jones (1899-1981) a fost ajutor de laptar, politician entuziast, participant la dezbateri si asistent principal al lui Sir Thomas Harder, medicul Casei regale britanice. La varsta de 27 de ani a renuntat insa la o cariera medicala ce se anunta a fi de succes, devenind predicator. Intre anii 1938-1968 a desfasurat o lucrare de larga influenta la Westminister Chapel din Londra. Lucrarile sale publicate au avut o circulatie fara precedent, fiind vandute in milioane de exemplare.

Numar pagini:
181
Format:
13 x 19.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
KERIGMA
ISBN:
978-973-8960-73-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Incercarea Credintei

31,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: