Sa-L Cunoastem Pe Dumnezeu Prin Numele Si Atributele Sale - David A. Canter

David A. Canter

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000772
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000772

Dumnezeu Se descopera pe Sine si atributele Sale prin numele pe care El Insusi Si le-a dat in Biblie. „Il vor numi Minunat”, a proclamat vechiul profet. El a fost si este minunat! Dar Dumnezeu este, de asemenea, cunoscut ca Iehova. El este Domnul, Elohim, Iahve, Adonai, Iehova Ire, El Shaddai. El mai are multe alte nume.
„Ii vei pune numele Isus”, i-a spus ingerul lui Iosif cu privire la Mantuitorul care vine. Dar El este si Fiul lui Dumnezeu, Hristos, Lumina lumii, Painea Vietii si Mielul lui Dumnezeu. Isus, de asemenea, este cunoscut sub multe alte nume.
Acest studiu iti va imbogati umblarea cu Dumnezeu, deoarece este...
• Bazat biblic
• Cercetat temeinic
• Usor de citit si inteles.
„Scopul nostru principal in viata este sa Il cunoastem pe Dumnezeu, sa Il glorificam pe Dumnezeu si sa Il facem cunoscut si altora”, spune autorul. Mai mult de 300 de nume biblice si atribute ale lui Dumnezeu sunt explicate in aceasta carte. Creste in cunoasterea ta cu privire la Dumnezeu si invata mai bine cum sa depinzi de El intr-un mod mai maret, pe masura ce citesti si meditezi la bogatia si plinatatea numelor Lui.


David A. Canter, Sr., este activ in lucrarea Promise Keepers, oferind discursuri motivationale si conducand grupuri de studiu biblic in seminare si biserici din toata tara. Povestea indrumarii lui in reconstruirea unei biserici negre arse din Carolina de Sud a fost prezentata la televiziunile nationale si in reviste. Formarea sa teologica a avut loc la Luther Rice Seminary si recent a plantat o noua biserica in Berlin, New Hampshire. Dave si sotia sa, Lina, au doi copii si trei nepoti.

Numar pagini:
292
Format:
14,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Metanoia
ISBN:
978-606-916-068-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sa-L Cunoastem Pe Dumnezeu Prin Numele Si Atributele Sale - David A. Canter

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: