Sa vorbim despre noi, femeile - Lidia Schiopu

Lidia Schiopu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1603
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
50,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1603

Descopera-ti talentele, rolurile si chemarea, pentru o viata plina de semnificatie

Femeile se definesc, in general, prin calitatea relatiilor, ceea ce nu constituie slabiciunea femeilor, ci slava lor, care reflecta inima lui Dumnezeu.
John Eldredge

Viata pentru care ai fost creata este fascinanta si ai toate sansele s-o traiesti asa cum a gandit-o El, dar numai impreuna cu Creatorul tau!
Lumea se clatina! Istoria se clatina! Popoarele, natiunile, hotarele, convingerile, libertatile, valorile, credintele, iubirile, traditiile, stiintele si insasi viata se clatina. Lumea nu va mai fi la fel! Dar, in timp ce lumea se reseteaza, noi stim ca exista ceva ce nu se va clatina: Adevarul! Dumnezeu!
Dumnezeu te-a creat din iubire! El are un scop inalt pentru tine si doreste ca, in aceasta lume vremelnica, sa fii implinita si fericita!
Cartea aceasta te ajuta sa descoperi inima lui Dumnezeu, gandurile si pasiunea Lui pentru tine; sa-ti descoperi propria frumusete si rostul vietii; sa te descoperi pe tine, intr-un mod in care poate nu te-ai mai cunoscut; sa‑ti conturezi o viziune si sa traiesti cu sens, investindu-te in cele ce nu trec.


Femeia...
... reprezinta ultima trasatura de condei a Creatorului, din zilele creatiei. Fara ea, lumea nu era completa, nu era desavarsita. Ceva lipsea! Si Dumnezeu a creat femeia ca apoteoza a creatiei, punand parca cireasa pe tort.
Frumusetea este esenta lui Dumnezeu... si El a vrut ca femeia sa reprezinte frumosul. Fiecare femeie ar trebui sa stie ca poarta in ea frumusetea Creatorului, ca este frumoasa. Fiecare!
Ea poarta chipul lui Dumnezeu, dar intr-un fel pe care numai feminitatea ni-l poate comunica. Feminitatea este ca un buchet superb de flori, care te incanta, te linisteste, te fericeste pana la lacrimi... care iti inmiresmeaza ziua prin culoare, parfum, frumusete.
Da! Feminitate inseamna frumusete, dar mai inseamna influenta, relationare, iubire, maternitate, suferinta, dar si bucurie si zambet!
Aplecarea femeii spre altii, investirea inimii ei in altii ne vorbeste despre inima lui Dumnezeu. Loialitatea ei fata de cei pe care-i iubeste ne aminteste despre iubirea lui Dumnezeu. La fel, tanjirea ei dupa iubire ne vorbeste despre faptul ca Dumnezeu doreste sa fie dorit si iubit. Dumnezeu abia asteapta sa impartasim cu El o viata de iubire, de intimitate si aventura.


Familia...
… a fost ideea lui Dumnezeu!
El, Dumnezeul dragostei, a creat intreg universul. Si din acea revarsarea a iubirii i-a creat pe cei doi si i-a destinat sa traiasca o minune, o taina, sa guste din profunzimile unei iubiri nemaiintalnite si sa umple pamantul cu iubire.
Visul lui Dumnezeu a fost ca cei doi sa traiasca cea mai profunda si frumoasa relatie umana, care conducea spre o alta realitate cu valoare cosmica: dragostea desavarsita dintre Dumnezeu-Fiul si Mireasa Lui-Biserica.
Familia, in intentia Creatorului, este locul armoniei, al frumusetii, al daruirii reciproce, al slujirii pana la jertfa, al dragostei agape; dragostea care se daruieste indiferent de ce primeste in schimb. Familia este locul in care cei doi, mana in mana, se indreapta cu inimile spre Dumnezeu si apoi unul catre celalalt.
Dedicarea lor fata de Dumnezeu le va asigura implinirea visului Creatorului pentru casnicia lor.

Cuprins
Prefata 9
Multumiri 11
Introducere 13
Capitolul 1: Prima femeie si... feminitatea 17
Capitolul 2: Femeia inteleapta isi zideste caminul 47
Capitolul 3: Femeia – cea care transmite viata si valori; femeia – mama 69
Capitolul 4: Femeia in relatia cu Dumnezeu 89
Capitolul 5: Intelege-te pe tine, ca sa-i poti intelege pe altii 117
Capitolul 6: Descopera-ti darurile ca sa poti sluji cu eficienta 143
Capitolul 7: Locul femeii in Biserica 173
Capitolul 8: Fii ceva inainte de a face ceva 197
Capitolul 9: Contureaza-ti o viziune 217
Capitolul 10: Investeste-te in altii cu impact pentru eternitate 237
Capitolul 11: Impactul femeii asupra comunitatii 259
Capitolul 12: File de istorie: o retrospectiva a lucrarii femeilor in Romania 287
Anexa 1: estul DISC al tipului comportamental 339
Anexa 2: Dinamica grupului mic sau cum sa conduci un grup mic de studiu 343

Despre autor

LIDIA SCHIOPU este coordonator al lucrarii cu femeile in cadrul Fundatiei EBE Romania, organizand cursuri semestriale si conferinte anuale nationale.

De asemenea, este redactor al revistei crestine pentru femei, Priscila. Lidia este casatorita cu Dorel de peste cincizeci de ani, au patru copii, casatoriti, si opt nepoti. Locuiesc in Timisoara, Romania.

Numar pagini:
360
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Scriptum
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
9786060311003

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sa vorbim despre noi, femeile - Lidia Schiopu

50,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: