Stoc epuizat

Sfaturi pentru predicatori

C. H. Spurgeon

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S601
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
Indisponibil
SKU: S601
Maretul obiectiv al predicatorului crestin este gloria lui Dumnzeu. Fie ca sufletele sunt convertite, fie ca nu, daca Isus Cristos este predicat cu credinciosie, predicatorul nu s-a ostenit degeaba, pentru ca el este o mireasma dulce inaintea lui Dumnezeu, atat pentru cei care sunt pe calea pierzarii, cat si pentru cei ce sunt pe calea mantuirii.
 
Totusi, ca regula, Dumnezeu ne-a trimis sa predicam pentru ca, prin Evanghelia lui Isus Cristos, fiii oamenilor sa poata fi impacati cu El. Sunt cazuri in care un propovaduitor al neprihanirii, precum Noe, poate sa se trudeasca mult, si totusi sa n-aduca pe nimeni, in afara cercului propriei sale familii, in arca salvarii; sau altul, precum Ieremia, poate plange zadarnic pentru o natiune nepocaita; dar, in cea mai mare parte, lucrarea de predicare are ca scop mantuirea ascultatorilor...

Este datoria noastra sa semanam chiar si in locurile stancoase, unde nici un fruct nu rasplateste truda noastra; dar, totusi, suntem hotarati sa cautam recolta si sa plangem daca aceasta nu apare la vremea ei.

Ch. H. Spurgeon
 
Numar pagini:
422
Format:
14.7 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
1998
Editura:
Stephanus
ISBN:
973-9174-86-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sfaturi pentru predicatori

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: