Sfintenia Sexualitatii. Sfaturi Pentru Tineri (Ne)Casatoriti

Stephan F. Olford si Frank A. Lawes

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S580
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
8,50lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S580
Lucrarea de fata se adreseaza in general tinerilor aflati la varsta casatoriei, trateaza multe probleme si pune Sfanta Scriptura la baza unei educatii serioase a sexelor. De aceea, sfaturile biblice prezentate in aceasta lucrare sunt de cea mai mare valoare pentru tinerii aflati in pragul casatoriei, dupa modelul intarit de Dumnezeu la inceput.

 

Spre deosebire de niste lucrari medicale pe linia unei educatii sanatoase a sexelor, Sfintenia sexualitatii deschide un orizont cu totul nou, si anume ca problemele medicale ale sexualitatii sunt privite din punct de vedere scriptural, iar educatia sanatoasa a sexualitatii este subordonata conceptiei Celui care l-a creat pe om. Datorita acestui mod biblic de a pune si de a lamuri problemele tinerilor, aceasta lucrare a fost bine primita si este foarte apreciata intre tinerii credinciosi.

 

Ca anexa este prezentata o a doua lucrare, Si apoi toata viata fericiti, de Bob Mumford, care se adreseaza in exclusivitate celor casatoriti. Scrisa intr-un limbaj deosebit de viu si de simplu, ea ne prezinta cu deosebita claritate cheia in gasirea unei vieti de familie intime si echilibrate.

 

La finele acestei carti este o a treia lucrare de dimensiuni mai reduse, Fugi de poftele tineretii, de Dr. Jean Staneschi, care se ocupa de modul cum poate fi pastrata o viata curata la varsta adolescentei si a tineretei timpurii si discuta in mod deschis una din cele mai delicate probleme din viata tinerilor, aratand calea biblica pentru pastrarea unei vieti curate pana in preajma casatoriei si chiar dupa aceea.
Numar pagini:
115
Format:
14.3 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2004
Editura:
Agape
ISBN:
973-694-030-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sfintenia Sexualitatii. Sfaturi Pentru Tineri (Ne)Casatoriti

8,50lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: