21,00lei
Distribuie

Si barbatii buni se manie

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

21,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
200
Format:
12.5 x 19 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Casa Literaturii Crestine
ISBN:
978-606-83311-6-4

Descriere

In aceasta carte exceptionala, Bill Perkins relateaza intamplari reale din viata unor barbati buni care se confrunta cu mania... barbati care isi fac rau lor insisi, dar si altora; barbati care urla sau fac remarci sarcastice si taioase; barbati care se retrag si fierb in interior fara sa spuna nimic; barbati care au fost speriati de tati maniosi; si chiar barbati care sunt justificati in mania lor, dar nu stiu cum sa isi exprime aceasta maine. Din moment ce toti barbatii experimenteaza mania, cu totii pot descoperi - la fel ca acestia - cum adevarata lor identitate in Hristos ii echipeaza pentru a confrunta mania intr-o maniera sanatoasa. 

Avand ca baza ani de consiliere si de lucrare cu barbatii, renumitul autor Bill Perkins impartaseste, intr-un limbaj direct si presarat cu umor, concluziile la care a ajuns prin munca grea, conducandu-ne astfel catre adevarul din spatele acestei emotii neintelese: ce este, de unde vine, cum a manifestat-o Isus si cum se poate ca omul nou si bun din tine sa o controleze.

 

"In aceasta carte, Bill Perkins ofera o perspectiva biblica asupra urmatoarelor subiecte: controlul, mandria, iertarea si respectul.  El arata cum stapanirea acestor lucruri importante va afecta in mod direct felul in care iti exprimi mania." Dr. LES CARTER, autor al cartii The Anger trap (Capcana maniei)

"Bill Perkins este un povestitot desavarsit. Aceasta este una dintre cartile cele mai distractive pentru barbati pe care le-am citit. O recomand oricarui barbat care are probleme cu exprimarea maniei." DAVID MURROW, autor al cartii Why men hate going to church (De ce urasc barbatii mersul la biserica)

Alți Clienți au mai vizualizat şi