Slujind Lui Dumnezeu Si Oamenilor - Petru Ivan

Petru Ivan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000721
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000721

Slujind lui Dumnezeu si oamenilor

Cartea Slujind lui Dumnezeu si oamenilor, scrisa de pastorul emerit Petru Ivan, este o autobiografie ce surprinde intr-un mod minunat datele biografice ale vietii, personalitatii si slujirii unui lider penticostal remarcabil, dar si instantanee ale credintei din viata credinciosilor si bisericilor penticostale din Romania dintr-o perioada istorica complexa. Pe de o parte cititorul vede secvente din dificultatile, provocarile si suferinta credinciosilor penticostali din acea perioada dificila; pe de alta parte insa se vad clar si experientele spirituale minunate din viata credinciosilor si comunitatilor care au intarit si sustinut Biserica in acel timp.

Prof. univ. dr. habil. Corneliu Constantineanu, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Stiinte Umaniste si Sociale


Sunt deosebit de incantat sa asez aceste cuvinte la o carte scrisa de acela a carui lucrare de slujire si ale carui scrieri le pretuiesc atat de mult: Petru Ivan si, totodata, tatal meu – un om plin de compasiune, care, in mod evident, a iubit si iubeste oamenii, dar mai ales familia si Biserica lui Dumnezeu. Cititorul va descoperi cu usurinta ca „Slujitorul” regasit pe aceste pagini este un om pentru oameni, care nu pretinde a avea toate raspunsurile; un dedicat slujitor, care isi accepta slabiciunile fara a-si exagera succesul, printr-o smerenie ce straluceste. Sunt convins ca un astfel de model de slujire va fi de folos pentru o intreaga generatie de cautatori si „lucratori in via Domnului”. Cu siguranta ar mai fi multe de adaugat in aceasta carte. Cu toate acestea, pot spune ca demersul la care autorul, Petrica Ivan, se angajeaza, scriind aceste pagini, este unul curajos, cautand si aici a lasa o marturie pentru altii ce doresc a fi credinciosi lui Hristos o viata intreaga. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru el.

Paul Aron IVAN, M.A. in Teologie Publica


„M-ai induplecat, Doamne, si m-am lasat induplecat; ai fost mai tare decat mine si m-ai biruit!” (Ieremia 20:7). Aceste cuvinte ale profetului Ieremia mi se potrivesc si mie privind scrierea acestei carti.

Numar pagini:
205
Format:
14.7 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Metanoia
ISBN:
9786069160824

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Slujind Lui Dumnezeu Si Oamenilor - Petru Ivan

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: