Soaptele Vantului - Melanie Dobson

Melanie Dobson

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000242
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
47,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000242

Ce s-a intamplat cu Brigitte Berthold? 

Intrebarea aceasta il macina pe Daniel Knight inca de la 13 ani, cand el si Brigitte, care avea doar 10 ani, au scapat din ghearele agentilor Gestapoului, care le-au arestat amandurora parintii. Au supravietuit apoi infioratoarei calatorii din Germania in Anglia, ca odata ajunsi la destinatie sa fie separati pentru totdeauna. Daniel a jurat sa o gaseasca pe Brigitte, odata ce razboiul se va fi sfarsit; o promisiune pe care s-a zbatut sa o implineasca mai bine de saptezeci de ani.  

Ajuns acum un om batran, dar cu dare de mana, singura speranta a lui Daniel de a o gasi pe Brigitte este Quenby Vaughn, o jurnalista americanca ce lucreaza in Londra. Daniel este convins ca tenacitatea dovedita de Quenby de a-i gasi pe cei dati disparuti, precum si implicarea ei personala intr-o poveste despre spionaj din vremea celui de al Doilea Razboi Mondial o vor ajuta sa izbandeasca acolo unde alti investigatori au dat gres. Cu toate ca Quenby are de luptat impotriva stafiilor propriului trecut si se codeste sa faca echipa cu Lucas Hough, avocatul lui Daniel, povestea lui Brigitte o fascineaza mult prea mult ca sa nu se implice. Impreuna, Quenby si Lucas scormonesc adanc trecutul, urmarind un sir interminabil de deceptii, sacrificii, dar si vindecari, care le vor schimba cu totul perspectiva si viitorul.

 

 

Melanie Dobson este o autoare de succes și foarte apreciată de public și de casele de editură deopotrivă. 
În romanele ei și-au găsit locul povești istorice, cu suspans și chiar povești despre călătorii în timp.
De-a lungul timpului, cărțile sale au fost recompensate cu mai multe distincții dintre care amintim premiile Carol, Christy, Audie și premiul publicației ForeWord Magazine. Melanie a obținut licența în jurnalism la Liberty Univesity și titlul de master în comunicare la Regent University. Înainte să-și înceapă cariera literară, a fost directoarea departamentului media al organizației Focus on the Family și a deținut compania Dobson Media Group.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Soaptele Vantului - Melanie Dobson

47,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: