Stefan, Un Soldat Al Crucii

Kingsley F. M.

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: S47
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
27,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: S47
O fata oarba cu glas de privighetoare impreuna cu fratele ei se gasesc tinta vanzatorilor de sclavi din desertul Egiptului. La urechile lor ajung zvonuri despre anumite vindecari la Ierusalim. Fug in speranta unei minuni si ajung acolo in mijlocul celui mai maret eveniment al istoriei. Dar va fi oare prea tarziu pentru fata oarba? Poate dragostea fratelui ei sa invinga ticalosia talharilor?


* * *

Cititorii care au indragit Titus - un camarad al crucii vor fi cuceriti de inca o drama intensa a autoarei Florence Kingsley, o opera in care credinta pura apostolica straluceste ca soarele la amiaza in comparatie cu mucurile stinse care abia fumega ale religiei formale.

Dupa cum este scris, "nu este mai mare dragoste decat sa-si dea cineva viata pentru prietenii sai" (Ioan 15:13). Oare cati dintre cititorii tineri vor fi in stare sa urmeze exemplul lui Stefan atunci cand credinta lor va fi incercata? Oare cati vor vedea cerurile deschise si pe Isus stand in picioare la dreapta lui Dumnezeu?

Ioan Badelita, doctorand in stiintele educatiei

* * *

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor carti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete.

Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, ar nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata.
Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu.
Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura.


Prof. Dr. Iosif Ton

* * * 
Colectia:
Carti Rare
Numar pagini:
276
Format:
13,3 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Little Lamb
ISBN:
978-606-648-010-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Stefan, Un Soldat Al Crucii

27,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: