Stoc epuizat

Viata In Cristos - Studii Asupra Primei Epistole A Lui Ioan

Martyn Lloyd-Jones

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: V265
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
71,00lei
Indisponibil
SKU: V265
Daca privesti lumea printr-o pereche de ochelari cu sticla rozalie, s-ar putea sa ai impresia ca te afli intr-un loc al bucuriei, un loc in care viata ti se pare usoara, insa negarea realitatilor ei inseamna, de fapt, a amana confruntarea cu adevarul. Prima Epistola a Apostolului Ioan spulbera orice parere inselatoare despre pacat, mantuire, dragostea fata de lume, rugaciune, duhuri inselatoare si multe altele. Incercand sa ne ajute sa patrundem sensul acestor adevaruri, apostolul ne umple sufletul de incurajare, convingere si intelegere.

De sub condeiul lui Martin Lloyd-Jones a iesit expunerea de fata asupra acestei minunate carti a Bibliei. Capitol dupa capitol, autorul te conduce intr-un mod placut si convingator printr-un studiu amanuntit, cu aplicatii atent formulate ale unor adevaruri care te vor provoca si te vor lumina. Invatatura profunda despre sfintenia si dragostea lui Dumnezeu, despre Cristos Mijlocitorul nostru despre lucrarea Duhului Sfant, sunt aspecte importante pentru fundamentarea gandirii noastre spirtuale si pentru trairea plenara a credintei crestine.

Daca acest studiu comprehensiv si aplicativ asupra Primei Epistole a Apostolului Ioan a fost publicata anterior sub forma a cinci volume, de aceasta data, continutul sau ne este prezentat intr-o singura carte.
Numar pagini:
670
Format:
13.7 x 20.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2005
Editura:
ISBN:
973-8448-18-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Viata In Cristos - Studii Asupra Primei Epistole A Lui Ioan

71,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: