Vremea s-a scurtat - C.H. Spurgeon

C. H. Spurgeon

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1546
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
3,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1546

Un mesaj din 1 Corinteni 7:29 „Vremea s-a scurtat.”

 

Fratilor, timpul este prea scurt ca sa facem dintr-o dorinta pentru o relatie de prietenie o scuza pentru o conversatie seaca. Nu este nevoie sa va folositi prea mult imaginatia ca sa va puteti inchipui doi barbati care cred amandoi in Domnul Isus Hristos, care sunt „chemati sa fie sfinti”, considerati credinciosi si care se intalnesc intr-un loc si se saluta ca prieteni. Cu siguranta, vor avea un subiect rafinat de discutie. Tot cerul este plin de slava lui Dumnezeu, iar pamantul este plin de bogatiile Sale. Este o paleta destul de larga pentru conversatii, ganduri si discutii benefice. Ascultati putin. Unul dintre ei observa ca vremea este foarte rece. 

–Da, spune celalalt, gerul este inca foarte aprig. 

Si acolo raman; ei nu mai au nimic altceva de spus pana cand, la un moment dat, unul dintre ei remarca: 

 –Va fi destul de alunecoasa strada in seara aceasta. 

La care celalalt ii raspunde: 

–Presupun ca vor cadea multi cai. 

Sunt acestia barbatii despre care Petru marturiseste ca sunt rascumparati cu sangele pretios al lui Hristos din conversatiile lor desarte primite prin traditie de la parintii lor? Sunt acestia barbatii care au fost facuti partasi Duhului Sfant? Le sade bine mostenitorilor cerului cu aceasta frivolitate? Totusi, adeseori, in felul acesta se iroseste timp pretios si este abuzata capacitatea de vorbire. 

 

Si voi, crestinilor, iata cum proiectele voastre iluzorii marete se risipesc! Unii dintre voi ati fi facut pana acum multe lucruri folositoare, daca nu ati fi visat sa faceti asa de multe lucruri impresionante. Oh, ce planuri minunate de evanghelizare a Londrei, de a converti pentru Hristos intregul continent al Europei, trec prin minte sau se evapora intr-un discurs si nu se face nimic! Noi suntem ca unul dintre tarii Rusiei din vechime, care intotdeauna voia sa faca al doilea pas inainte de a-l face pe primul. Mereu facem planuri minunate care se dovedesc a fi prea minunate ca sa poata fi duse vreodata la indeplinire. Asa ca visam la ceea ce ar trebui si ar fi de dorit sa se intample; la ceea ce ar fi probabil si nadajduim sa se intample. Asemenea dorinte sunt „odraslele unei minti lenese”. Visatorii devin apatici si nu se face nimic. In Numele Dumnezeului cel vesnic, va rog fierbinte, daca Il iubiti, apucati-va sa lucrati pentru El. Mai bine ucideti un singur vrajmas, decat sa visati la macelarirea unei armate. Mai bine semanati un singur bob de porumb si plantati un singur fir de iarba, decat sa visati la fertilizarea Saharei sau sa recastigati din mare suprafete colosale de pamant fertil. Faceti ceva, domnilor, faceti ceva. E timpul sa va treziti din somn, pentru ca „vremea s-a scurtat”. 

Fragment sugestiv

Numar pagini:
36
Format:
10,3 x 14,6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Perla Suferintei
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-8895-72-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Vremea s-a scurtat - C.H. Spurgeon

3,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: