7 Bărbați și secretul măreției lor - Vol.2 - Eric Metaxas

Eric Metaxas

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2841
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
44,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2841

Alti sapte barbati este o continuare a bestsellerului Sapte barbati, de Eric Metaxas, unde ni se dezvaluie cum oamenii obisnuiti ajung sa devina extraordinari si sa schimbe cursul istoriei. Paseste cu indrazneala in aceasta calatorie in timp, care dezvaluie povestea inspiratoare de viata a altor sapte barbati remarcabili, care au infruntat lupte si provocari aparent insurmontabile, dar pe care au reusit sa le invinga cu hotarare.

Eric Metaxas a obtinut un nou succes. 
In Alti 7 barbati si secretul maretiei lor, acest biograf talentat ne-a prezentat inca o opera de arta. Pe parcursul lecturii acestei carti captivante, cititorii vor experimenta un amplu spectru emotional, trecand de la momente de ras la momente de adanca tristete. O lectura captivanta.
—Michael Youssef, 
pastor si evanghelist

Adeseori, Dumnezeu Se foloseste de indivizi proveniti din medii neinsemnate, care nu aduc in ecuatie altceva decat inimile lor deplin increzatoare in El, dar care devin in mainile lui Dumnezeu instrumente prin care El schimba cursul lumii. 
In cartea Alti sapte barbati si secretul maretiei lor, Eric Metaxas evidentiaza din nou cu pricepere si maiestrie interventia lui Dumnezeu in vietile unor oameni asemanatori noua, dar care au fost dispusi sa se lase transformati in personalitati remarcabile, canalizandu-si talentele pentru a-I aduce glorie lui Dumnezeu si pentru a sluji celorlalti. 
Citind-o, mesajul sau iti va starni inspiratia de a-L servi cu daruire pe Dumnezeu, indiferent de circumstantele actuale ale vietii tale, constient ca El a alcatuit un plan pentru fiecare dintre noi inca din vesnicie. Daca suntem sinceri, stim ca toti avem disperata nevoie de o asemenea inspiratie. Avem nevoie sa stim ca inaintasii nostri, prin felul in care s-au luptat, ne pot fi de ajutor in luptele noastre si ca putem birui asa cum au biruit si ei.

Aprecieri pentru aceasta carte

Inca sapte biografii edificatoare ale unor barbati extraordinari care au infruntat pericolele si au avut o influenta durabila asupra vietii de zi cu zi. Acesti eroi care si-au fixat un scop bine definit si care au actionat cu o hotarare de neclintit sunt vrednici de timpul si disponibilitatea noasta de a-i. O imbucuratoare racorire pentru sufletul insetat.
—Tim Clinton, presedinte al Asociatiei Americane
a Consilierilor Crestini, director executiv al Institutuluipentru Familie James Dobson
*
In numeroase situatii, Dumnezeu se foloseste de indivizi aparent insignificanti, proveniti din medii neinsemnate, care nu aduc in ecuatie altceva decat inimile lor deplin increzatoare in El. Astfel, El ii utilizeaza ca instrumente pentru a transforma cursul lumii. In cartea lui Metaxas, este adusa din nou in evidenta cu pricepere si maiestrie interventia lui Dumnezeu in vietile barbatilor obtinuti, transformandu-i in personalitati remarcabile, care isi canalizeaza talentele pentru a-i aduce glorie lui Dumnezeu si pentru slujirea celorlalti. Alti 7 barbati si secretul maretiei lor va starni in mod profund in cititori inspiratia de a-L servi cu daruire pe Dumnezeu, indiferent de circumstantele actuale ale vietii lor, constienti ca El a alcatuit din vesnicie planul pe care il are pentru fiecare dintre ei.
—Kirk Cameron, actor si producator
*
Eric Metaxas a obtinut un nou succes. In Alti 7 barbati si secretul maretiei lor, acest biograf talentat ne-a prezentat inca o opera de arta. Pe parcursul lecturii acestei carti captivante, cititorii vor experimenta un amplu spectru emotional, trecand de la momente de ras la momente de adanca tristete. O lectura captivanta.
Prima sa biografie, Amazing Grace, m-a influentat profund. Am fost puternic marcat de povestea lui William Wilberforce si de lupta sa solitara pentru abolirea sclaviei. Recomand cu caldura aceasta carte atat tinerilor, cat si celor in varsta; personal, intentionez sa o ofer si nepotilor mei.
—Michael Youssef, pastor si evanghelist 
*
In zilele noastre, aven nevoie de modele de eroism mai mult ca niciodata. Desi ne bucuram de filmele cu supereroi, nu exista nimic mai motivational decat relatarea povestilor de viata autentice ale indivizilor care au demonstrat curaj pentru pastrarea valorilor si virtutilor morale si spirituale. Alti 7 barbati si secretul maretiei lor de Eric Metaxas te inspira sa devii eroul de care lumea din jurul tau are nevoie.
—Greg Laurie, autor si pastor
*
In Alti 7 barbati si secretul maretiei lor se subliniaza perseverenta curajoasa care a deschis drumul pentru generatia actuala. Prin biografiile celor sapte eroi prezentate aici, Eric Metaxas invita cititorul intr-o calatorie personala prin patrimoniului nostru adesea trecut cu vederea. Cartea este o lectura obligatorie pentru cei dornici sa se implice intr-un mod semnificativ in lumea noastra de dragul lui Cristos.
—Allen Jackson, pastor la World Outreach Church,Murfreesboro, Tennessee
*
Iata inca o colectie speciala de oameni pe care Dumnezeu i-a folosit pentru a schimba lumea, ale caror povesti merita sa le cunoastem. Abilitatea lui Metaxas de a dezvalui detalii putin cunoscute si de a situa protagonistii in contextul lor istoric mai amplu este perfect ilustrata in aceasta lucrare. Sper ca autorul va continua sa publice astfel de volume intitulate Sapte.
—John Stonestreet, presedintele Colson Center for Christian Worldview
*
Maestrii biografi nu se rezuma la prezentarea cronicilor istorice; ei ne aduc aproape de personalitatile studiate si ne motiveaza sa le urmam exemplul. In lucrarea sa Alti 7 barbati si secretul maretiei lor, Eric Metaxas prezinta sapte biografii concise si un arc temporal peste cinci secole pentru a crea o opera de arta literara impresionanta. Aceasta creatie nu numai ca imbogateste cunoasterea noastra intelectuala, ci, de asemenea, ne insufla inspiratie in inima. Niste exemple valoroase despre perseverenta, speranta neclintita si iubire profunda – o lectura esentiala pentru generatia contemporana.
—Christopher Yuan, orator, profesor de Biblie
si coautor al cartii Out of a Far Country, autor al bestseller-ului Be a Better Dad Today

Cuprins
Despre autor    
Introducere    

1.    Martin Luther 
2.    George Whitefield
3.    George Washington Carver 
4.    Generalul William Booth
5.    Sergentul Alvin York 
6.    Alexandr Soljenitin 
7.    Billy Graham    

Despre autor
Eric Metaxas este autorul multipremiat al New York Times, pentru cartile sale Miracles, Bonhoeffer, Seven Men, Amazing Grace si peste treizeci de alte carti. El este gazda emisiunii Eric Metaxas Show, un program radio national care se difuzeaza in mai bine de 120 de orase din SUA. ABC News l-a numit pe Metaxas „un ambasador fotogenic si inteligent al credintei“. El a fost vorbitorul principal la Micul Dejun cu Rugaciune din 2012 in Washington, DC, si in fiecare an se adreseaza in conferinte si prelegeri la zeci de mii de ascultatori din Statele Unite si din strainatate. In prezent, activeaza ca lector la King’s College in New York City, unde traieste impreuna cu sotia si fiica lui.

Numar pagini:
258
Format:
14,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
ISBN:
978-606-031-167-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

7 Bărbați și secretul măreției lor - Vol.2 - Eric Metaxas

44,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: