38,00lei
Distribuie

Anticristul islamic

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

38,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
289
Format:
24 x 15.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Soli Deo Gloria
ISBN:
9786069365090

Descriere

In 17 septembrie 2005, presedintele recent ales al Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, a luat cuvantul in Adunarea Generala a Natiunilor Unite din New York. La finalul cuvantarii sale, presedintele s-a rugat in public, cerandu-i lui Allah sa grabeasca venirea misterioasei figuri mesianice - cunoscuta drept Mahdi. Jurnalistii si eruditii s-au straduit apoi sa inteleaga ce vrea sa insemne lucrul acesta.

Aceasta carte provocatoare examineaza in dataliu cine este Mahdi, potrivit credintei islamice, precum si multele asemanari izbitoare dintre el si Anticristul biblic. Dupa multe studii si cercetari teologice, autorul crestin Joel Richardson aduce argumente convingatoare ce dovedesc faptul ca Anticristul, religia pe care el o promoveaza, precum si imparatia lui se vor ridica mai degraba din inima Orietului Mijlociu, decat din Europa, asa cum au presupus pana acum eruditii din domeniul profetiilor.

Este posibil ca Mahomed sa fi fost inspirat de puteri ale intunericului, si nu de ingerul Gavril, dupa cum pretind musulmanii? Descoperiti in aceasta carte profetiile lui Mahomed referitoare la revenirea lui Isus Hristos si lasati examinarea de fata sa va deschida ochii asupra modului in care profetia biblica si cea islamica intra in coliziune, scotand la iveala o imagine inspaimantatoare a unui viitor foarte posibil.

O carte care trebuie citita de oricine doreste sa inteleaga mai bine profetia biblica, islamul si implicit fortele care pregatesc scena ultimei ciocniri a ideologiilor si civilizatiilor.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi