Chemarea profețiilor - Daniel Brânzei

Daniel Branzei

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3212
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3212
Realitatea este că nu poți citi Biblia fără să citești profeții, pentru că ea începe cu un pasaj profetic major și se încheie cu un alt pasaj profetic major. Primul este scris de Moise în Geneza, iar al doilea este scris de apostolul Ioan în Apocalipsa. Acestea sunt „coperțile” Bibliei, subliniind faptul că ea este o carte de descoperiri ale „cuvintelor lui Dumnezeu”. Cărțile care vestesc viitorul sunt multe, la fel ca ciupercile după ploaie. Și eu și tu am vrea să știm ce va fi mâine. Există ghicitori în cafea, în palmă și în mai nu știu eu câte lucruri, după cum în vechime erau unii specializați în ghicirea în măruntaiele păsărilor. Nici cititorul Bibliei nu scapă de această fascinație a viitorului. Culmea! Dumnezeu știe asta și ne‑a dat Biblia și ca să ne liniștească inima prin aflarea evenimentelor viitoare. În fiecare carte a Scripturii avem fragmente de profeții și nu știm cum să le punem împreună. Cine este priceput știe să le pună împreună urmărind firul roșu al diferitelor teme, urmând exemplul dat de Domnul Isus ucenicilor în drum spre Emaus:
 
Atunci, Isus le‑a zis: „O, nepricepuților și zăbavnici cu inima, când este vorba să credeți tot ce au spus prorocii! Nu trebuia să sufere Cristosul aceste lu­cruri și să intre în slava Sa?” Și a început de la Moise și de la toți prorocii și le‑a tâlcuit, în toate Scripturi­le, ce era cu privire la El.
Luca 24:25‑27
 
DANIEL BRÂNZEI, românul născut dintr-o evreică creștină și un pastor baptist moldovean, a luat calea pribegiei la începutul anilor '80. Dumnezeu îl conduce în SUA, acolo unde își crește familia, îți definitivează studiile teologice, dar mai ales îl slujește pe Cel care l-a răscumpărat. Autor a zeci de cărți și studii biblice, Daniel Brânzei slujește ca pastor în biserica Bethel din Anaheim. Este căsătorit de mai bine de patru decenii cu Daniela, este tată a două fiice și bunic a patru nepoți. Dincolo de miile de pagini așternute în zeci de cărți, îl puteți citi în frecventele sale articole de pe blogul său la www.barzilaiendan.com.
Numar pagini:
214
Format:
16 x 23 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
978-973-1990-93-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Chemarea profețiilor - Daniel Brânzei

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: