Cine Mantuieste, Dumnezeu Sau Omul

Erroll Hulse

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C241
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C241
Eu insumi m-am mantuit sau Dumnezeu este Cel care m-a mantuit – sau am dobandit mantuirea cu putin ajutor din ambele parti? Am contribuit eu cu ceva sau pot cumva contribui la mantuirea mea? Sunt intrebari care de-a lungul secolelor au fost formulate si dezbatute in intreaga lume. Este important ca in secolul XXI sa cunoastem raspunsurile corecte la aceste intrebari.

In cartea de fata, Erroll Hulse examineaza cu atentie istoria momentelor si a dezbaterilor din secolele al XVI-lea si al XVII-lea care au format contextul pentru aparitia acestor intrebari. Cu pasiunea care-l caracterizeaza, Erroll ne dezvaluie implicatiile practice si provocarile care insotesc “doctrinele harului” si ne demonstreaza cum increderea in harul oferit de Dumnezeu in mod suveran si fara plata ne poate adanci credinta dand vietii noastre smerenia, dorinta de inchinare, bucuria si compasiunea de care are nevoie.

Fara indoiala ca intelegerea acestor doctrine va avea impact asupra vietii noastre si asupra viziunii noastre despre Dumnezeu, despre inchinare si despre nevoia de misiune.

Mai este relevanta invatatura lui Jean Calvin (calvinismul), veche de cinci sute de ani, pentru zilele noastre? Cu siguranta! E important ca generatia noastra sa inteleaga care este adevarata metoda a lui Dumnezeu de mantuire si cum doreste El sa traim fiecare.

Scriitorul impleteste cu maiestrie teza sa cu o teologie calda, o pertinenta istorie a bisericii, o biografie inaltatoare, cu provocari la responsabilitate, toate imbracate intr-o insistenta evanghelizare!
Jerry Marcellino

Cunoasterea faptului ca mantuirea reprezinta darul lui Dumnezeu dat noua fara plata produce tipul de credinta robusta de care avem nevoie disperata in zilele noastre. Fie ca aceasta carte sa-si gaseasca locul in fiecare popor din Africa si, daca ar fi cu putinta, in mana fiecarui pastor african!
Conrad Mbewe

ERROLL HULSE este pastor, conferentiar si autor. De asemenea, el este editor si fondator al revistei Reformation Today, jurnalul oficial al organizatiei International Fellowship of Reformed Baptists (Fratia Internationala a Baptistilor Reformati), prin care se urmareste crearea unei unitati intre liderii baptisti din intreaga lume care cred in doctrinele harului. Erroll Hulse participa la diverse activitati misionare in tari precum Australia, Indonezia, Camerun, Namibia, Brazilia, Argentina, Africa de Sud, America si Canada. El si sotia sa, Lyn, locuiesc in Leeds, Anglia.

Numar pagini:
173
Format:
13.9 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-973-8448-87-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cine Mantuieste, Dumnezeu Sau Omul

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: