Comentariu Exegetic al Noului Testament - Galateni

Thomas R. Schreiner

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2317
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
140,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2317

Comentariul Epistolei catre Galateni este scris atat pentru profesori si studentii care doresc un ajutorcu textul in limba greaca, dar si pentru pastori si crestinii interesati de studiul acestei epistole. Autorul a incercat sa pastreze comentariul cat mai scurt si lucid, astfel incat sa fie de ajutortuturor, inclusiv celor foarte ocupati. Astfel, el reuseste sa interactioneze foarte bine atat cu textul biblic in sine, dar si cu alti cercetatori in domeniu, rezultatul fiind un comentariu mult cuprinzator si benefic tuturor celor ce il folosesc.

In acest volum Thomas R. Schreiner ofera pastorilor, studentilor siprofesorilor o resursa utila in studierea Epistolei catre Galateni. Prin folosireaunor reprezentari grafice ale traducerilor, a unui rezumat succint alideilor principale, a structurilor exegetice si a altor elemente, Schreinerprezinta cu precizie si acuratete epistola scrisa de Pavel galatenilor. Unicaprin tonul ei polemic, epistola este o aparare solida a crucii lui Cristossi a caracterului suficient al lucrarii lui Cristos pentru mantuirea tuturorcelor care cred. Comentariul ii va ajuta pe cititori sa inteleaga mai bineelementele literale, scopurile revolutionare ale autorului si, in ultima instanta, valoarea si importanta acestora pentru biserica de astazi.

THOMAS R. SCHREINER (nascut in 24 aprilie, 1954) este uncercetator biblic specializat in Noul Testament. Este profesor de interpretarea Noului Testament la Southern Baptist TheologicalSeminary. Este,de asemenea, editor al Bibliei de Studiu ESV (in curs de aparitie in romanain 2024). A scris mai multe lucrari teologice si comentarii biblice.

Numar pagini:
434
Format:
17,5 x 24,5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Editura:
Noua Speranta
Anul aparitiei:
2023

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Comentariu Exegetic al Noului Testament - Galateni

140,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: