Comentariu exegetic al Noului Testament - Marcu

Mark L. Strauss

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2163
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
198,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2163

Evanghelia lui Marcu, scrisa intr-un ritm rapid, puternica si sugestiva, il duce pe cititor in lumea fascinanta a vietii, mortii si invierii lui Isus, Mesia, cea mai importanta persoana din istoria omenirii.

Conceputa pentru pastori si invatatori biblici, seria de Comentarii Exegetice ale Noului Testament aduna elemente ale comentariilor biblice clasice regasite rareori impreuna intr-un singur volum. Scrise de cercetatori biblici remarcabili, toate volumele abordeaza contextul literar si structura pasajului din limba greaca, fiecare autor avand propria traducere pe baza structurii literare. Este prezentata ideea principala a pasajului, structura lui exegetica, un comentariu verset-cu-verset si aplicatii teologice. Sunt consultati multi cercetatori biblici, dar acest fapt nu domina comentariul, permitand cititorului sa se concentreze asupra mesajului autorului textului biblic. Desi se adreseaza in principal celor care cunosc limba greaca a Noului Testament, aceste comentarii vor fi utile si celor carora le lipsesc aceste cunostinte. Seria contine 20 de volume, iar editorul general este Clinton E. Arnold.

Evanghelia lui Marcu, scrisa intr-un ritm rapid, puternica si sugestiva, il duce pe cititor in lumea fascinanta a vietii, mortii si invierii lui Isus, Mesia, cea mai importanta persoana din istoria omenirii. Mark Strauss foloseste o abordare narativa si teologica pentru a ne facilita patrunderea in stilul viu de povestire al lui Marcu, in scopurile lui teologice si in temele naratiunii. Autorul pune emfaza atat pe mesajul lui Isus despre Imparatia lui Dumnezeu, cat si pe misiunea lui Isus de a suferi si de a muri ca rascumparare pentru pacatul uman. Isus ne cheama sa fim ucenicii Sai si sa traim in ascultare de cerintele Imparatiei lui Dumnezeu.


MARK  L. STRAUSS (PhD Aberdeen) este profesor de Noul Testament la Seminarul Bethel din San Diego. A scris mai multe carti, printre care se afla The Davidic Messiah in Luke-Acts, DistortingScripture? si FourPortraits, OneJesus. El este editor asociat al seriei de comentarii exegetice de la Zondervan si este membru in comitetul de Traducere a Bibliei care coordoneaza traducerea NIV.

Numar pagini:
830
Format:
17,5 x 24,5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Editura:
Noua Speranta
Anul aparitiei:
2022

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Comentariu exegetic al Noului Testament - Marcu

198,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: