Comentariu Exegetic Al Noului Testament - Romani

Frank S. Thielman

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000968
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
198,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000968

Comentariu Exegetic Al Noului Testament - Romani

Romani este cea mai lunga si mai influenta epistola a lui Pavel. Fiind aproape de a incheia lucrarea din rasarit, la care l-a chemat Dumnezeu, Pavel scrie acum pentru a cere crestinilor romani sa sustina efortul sau de a duce evanghelia in Spania. De asemenea, le cere sa se roage pentru a duce la indeplinire cu bine importanta sa sarcina teologica si practica de a distribui ajutoarele de la bisericile dintre neamuri din vest crestinilor evrei afectati de saracie din Ierusalim.

Epistola lui Pavel explica evanghelia in esenta ei, raspunde parerilor eronate cu privire la relatia crestinilor cu traditiile lui Israel si aplica principiile ei in viata de zi cu zi a credinciosilor, in capitala complexa, competitiva si deseori periculoasa a Imperiului Roman.


FRANK S. THIELMAN (PhD. Duke University) preda Noul Testament si greaca la Beeson Divinity School in Birmingham, Alabama, unde slujeste ca Presbyterian Chair of Divinity. Este autorul mai multor carti, dintre care mentionam: Paul and the Law, Theology of the New Testament, Philippians in seria NIV Application Commentary si Ephesians, in seria Baker Exegetical Commentary on the New Testament. El si sotia lui, Abby, au trei copii adulti si un nepot.

Numar pagini:
837
Format:
17,5 x 24,5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Noua Sperata
ISBN:
978-606-8829-02-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Comentariu Exegetic Al Noului Testament - Romani

198,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: