Comentariu Exegetic Al Noului Testament - Matei - Grant R. Osborne

Grant R. Osborne

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12461
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
209,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 12461

Conceput pentru pastori si invatatori biblici, seria de Comentarii exegetice ale Noului Testament aduna elemente ale comentariilor biblice clasice regasite rareori impreuna intr-un singur volum. Scrise de cercetatori biblici remarcabili, fiecare volum abordeaza contextul literar si structura pasajului din limba greaca si fiecare autor are propria traducere pe baza structurii literare. Este prezentata ideea principala a pasajului, structura lui exegetica, un comentariu verset cu verset si aplicatii teologice. Sunt consultati multi cercetatori biblici, dar acest fapt nu domina comentariul, permitand cititorului sa se concentreze asupra mesajului autorului biblic. Desi se adreseaza in principal celor care cunosc limba greaca biblica, aceste comentarii vor fi benefice si celor carora le lipsesc aceste cunostinte. Seria contine 20 de volume, iar editorul general este Clinton E. Arnold.

MATEI
Grant Osborne ofera pastorilor, studentilor si invatatorilor biblici o resursa nepretuita pentru intelegerea primei carti a Noului Testament. Prin prezentarea grafica a traducerii pasajului, prin rezumatul ideii principale si prin structura exegetica, Osborne prezinta mesajul Evangheliei lui Matei cu precizie si acuratete. Cititorii vor intelege mai bine elementele literare din Matei, scopurile revolutionare ale autorului si, nu in ultimul rand, aplicatiile practice pentru biserica vremii noastre.

Despre autorGRANT R. OSBORNE (Ph.D, Universitatea din Aberdeen), este profesor de Noul Testament la Trinity Evangelical Divinity School din Deerfield, Illinois, fiind la Trinity încă din 1977. Este specializat în Evanghelii, hermeneutică și Apocalipsa. Printre numeroasele sale lucrări publicate se află The Hermeneutical Spiral și comentarii pe Apocalipsa, Romani, loan și Matei.

Continut:

Introducere la seria de comentarii
Prefata autorului
Abrevieri
Introducere
Bibliografie selectiva
Comentariu
Teologia lui Matei
Index referinte biblice
Indexul subiectelor
Indexul autorilor

Numar pagini:
483
Format:
17.5 x 24.5
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2020
Editura:
Zondervan
ISBN:
978-973-7986-97-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Comentariu Exegetic Al Noului Testament - Matei - Grant R. Osborne

209,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: