Consiliere creștină - Gary R. Collins

Gary R. Collins

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2750
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
209,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2750

Manualul clasic de consiliere pentru biserici, săli de clasă și pentru profesiile sociologice

CONSILIERE CREȘTINĂ, EDIȚIA A TREIA

Acest ghid cuprinzător a fost scris pentru a ajuta liderii creștini în activitatea lor de consiliere. Constituind o revizuire completă a cărții care este folosită zilnic în întreaga lume, această nouă ediție a fost actualizată, rescrisă integral și extinsă. Noile capitole abordează aspecte multiculturale în consiliere, aspecte legale și etice, consilierea într-o epocă a terorismului, coaching-ul creștin și modul în care consilierea este influențată atât de tehnologie, cât și de internet, postmodernism, biserica emergentă și alte curente ale secolului douăzeci și unu.

Cea de-a treia ediție a cărții Consiliere creștină oferă o vastă abordare a celor mai frecvente probleme care le sunt prezentate consilierilor, inclusiv depresia, inferioritatea, anxietatea, homosexualitatea, abuzul, suferința, problemele maritale, dependențele, crizele, deciziile privind cariera și înaintarea în vârstă. Cartea dezbate cauzele, efectele, tratamentul, prevenirea și ce spune Biblia despre fiecare problemă în parte. Fiecare capitol se încheie cu un scurt ghid care sintetizează aspectele esențiale pentru consilierii ocupați.

Gary R. Collins (1934-2021) a fost psiholog licențiat cu un doctorat în psihologie clinică obținut la Universitatea Purdue. Desemnat de revista PsychotherapyNetworker drept „părintele consilierii creștine“, Collinsa fost profesor, co-fondator al Asociației Americane a Consilierilor Creștini, editor fondator al revistei Christian CounselingToday și autor al cărții Christian Coaching dar și al multor alte cărți. A locuit în apropierea orașului Chicago și a susținut de-a lungul anilor conferințe despre consilierea creștină în întreaga lume, fiind profesor distins la Institutul de Studii Psihologice din Atlanta.

Numar pagini:
940
Format:
17 x 24 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Noua Speranta
ISBN:
978-606-8829-37-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Consiliere creștină - Gary R. Collins

209,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: